Ево нашег првог погледа на модерни Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10

 Виндовс 10 Филе Екплорер

У 2017. години, Мицрософт је представио Флуент Десигн и полако су многе кључне области оперативног система Виндовс 10 ажуриране новим освежавањем језика дизајна. Као део Флуент Десигн приступа, Мицрософт је ажурирао бројне апликације као што су Гроове Мусиц, Маил & Цалендар, Мовиес & ТВ, Цалендар и друге са различитим Флуент Десигн подешавањима.

Филе Екплорер, који је заснован на застарелом коду из ере Виндовс КСП-а, није имао много великих промена дизајна на Виндовс 10. Мицрософт је само ажурирао Екплорер са Дарк Тхеме, ОнеДриве интеграцијом и другим мањим подешавањима од 2015. године.

Прича се да ће Виндовс 10Кс, који је модеран и модуларни оперативни систем компаније Мицрософт, испоручити са модерним Филе Екплорером који замењује застарели менаџер датотека. И изгледа да Мицрософт коначно активно ради на томе.Данас је Мицрософт објавио ажурирање за Виндовс 10Кс емулатор са дугом листом побољшања, новим моделом Вин32 апликација и новим менаџером датотека.

У оперативном систему Виндовс 10Кс постоји модеран Филе Екплорер, али он може да приказује само ОнеДриве датотеке, барем за сада.

 Модерни Филе Екплорер

Чини се да је нови Филе Екплорер веб апликација и његов кориснички интерфејс је сличан ОнеДриве-у, али има дубоку интеграцију са оперативним системом.

Нови Филе Екплорер не долази са бочном траком или другим алатима. Има потпуно редизајниран интерфејс који служи за склопиве уређаје, па чак и традиционалне лаптопове који би се могли појавити 2021.

 Филе Екплорер модеран изглед

Тренутно Филе Екплорер омогућава корисницима да синхронизују датотеке између облака и уређаја. Чини се да је ово веома рана изградња новог искуства менаџера датотека, тако да постоје грешке и ограничења. На пример, можете да управљате само документима, датотекама или сликама које сте преузели са ОнеДриве-а.

Нисам могао да приступим локалним датотекама у новом Екплореру.

Вреди напоменути да Мицрософт још увек није јасан у вези са својим плановима за Филе Екплорер на Виндовс 10Кс. Не знамо да ли ће се Виндовс 10Кс испоручити са овим Филе Екплорер-ом, традиционалним Филе Екплорер-ом или оним старим УВП Филе Екплорер-ом из ере Виндовс 10 Мобиле.

Популар Постс