Ево најјаснијег погледа на Виндовс 10 који ради на ОнеПлус 6т

 ВОА и ОнеПлус 6Т

Виндовс 10 на АРМ-у је омогућио програмерима да се петљају са паметним телефонима и инсталирају неподржани оперативни систем за десктоп рачунаре. Прошле године смо видели Лумиа 950 КСЛ са Виндовс 10 на АРМ-у и неки програмери су успели да пренесу пројекат на Гоогле Пикел 3 КСЛ који такође користи Снапдрагон процесор.

У априлу, а програмер је пренео десктоп ОС на ОнеПлус 6Т а такође је демонстрирао ОнеПлус водећи који покреће Модерн Варфаре 2 . У другој најави објављеној крајем прошлог месеца, програмер се ослања на Твиттер НТАутхорити је објавио фотографију која нам даје најбољи поглед на ОнеПлус 6т са Виндовс 10.

Као што можете видети на слици испод, Виндовс 10 се прилично добро уклапа на један плус 6т, али ОС није могао да прилагоди свој кориснички интерфејс за зарез водене капи. Инсталирање Виндовс 10 на Андроид телефоне очигледно није лако и програмер је такође у почетку налетео на Плави екран смрти (БСОД).Иако можете да инсталирате Виндовс 10 АРМ на Лумиа 950 КСЛ, програм за инсталацију није доступан за ОнеПлус 6т. У блиској будућности, заједница би такође могла да објави инсталатер који би свима омогућио да инсталирају Виндовс 10 на одабране Андроид телефоне као што је ОнеПлус 6т.

 ОнеПлус 6т са Виндовс 10

НТАутхорити је такође поделио слике оперативног система Виндовс 10 на ОнеПлус 6Т апликацијама као што су Гоогле Цхроме и Модерн Цомбат 2 користећи слој компатибилности са к86 емулацијом.

Виндовс 10 препознаје екран осетљив на додир ОнеПлус-а јер користи Синаптицс контролер додира.

Свестраност Виндовс 10 АРМ отворила је пут за инсталирање и покретање Виндовс-а на Виндовс телефонима и компатибилним Андроид паметним телефонима (ОнеПлус 6т, Гоогле Пикел 3 КСЛ).

 Цхромиум на ОнеПлус 6Т

Виндовс 10 није оптимизован за уређаје са малим екраном, али програмери такође раде на а Мобиле Схелл који би донео интерфејс инспирисан Виндовс 10 Мобиле на Виндовс 10 на АРМ-у.

Популар Постс