Ево како можете да ресетујете Виндовс Упдате на Виндовс 10 да бисте решили проблеме са преузимањем

 Виндовс Упдате на Виндовс 10

Да ли сте заглавили покушавајући да преузмете и инсталирате ажурирања за Виндовс 10? Међутим, не брините, у овом водичу ћемо вам показати како да ресетујете Виндовс Упдате на Виндовс 10.

Од пресудне је важности да будете у могућности да преузмете све најновије исправке за Виндовс 10 јер он обезбеђује оперативном систему најновије безбедносне закрпе, исправке грешака, важна ажурирања управљачких програма, козметичке исправке, а такође добија и нове функције и ажурирања.

Ако не можете да преузмете ове исправке на своје Виндовс 10 машине, ево како можете да ресетујете и поправите компоненте ажурирања оперативног система Виндовс 10. Једно решење је да ресетујете услугу ажурирања за Виндовс која ће решити већину уобичајених проблема са ажурирањем за Виндовс . То је ако услуга ажурирања или кеш имају проблем или су оштећени или ако недостају потребне компоненте.Проћи ћемо кроз неколико путева кроз које можемо поправити компоненту Виндовс Упдате и дозволити вам да инсталирате ажурирања.

Виндовс Упдате Троублесхоотер

Прво ћемо користити уграђени алат за решавање проблема Виндовс Упдате од Мицрософт-а. Овај алат ће вам помоћи да откријете проблем и аутоматски опустите компоненту за ажурирање Виндовс-а.

 • Преузмите и покрените Виндовс Упдате Троублесхоотер од Мицрософта. То можете учинити из овде .
 • У менију изаберите Виндовс Упдате и кликните на Даље.
 • Ако вам је дата опција да то урадите као администратор, кликните на „Покушај да решите проблеме као администратор“, изаберите Виндовс Упдате и кликните на Даље.
 • Ако алат за решавање проблема пронађе било какав проблем, решиће га уместо вас. Затим затворите услужни алат.
 • Урадите исте кораке, али овај пут у менију изаберите „Виндовс Нетворкинг Диагностицс“ да бисте били сигурни да нема проблема у вези са мрежом који вас спречавају да преузмете ажурирања за Виндовс 10. Поново сачекајте да алатка реши било који проблем који може да пронађе и затворите алатку за решавање проблема.

Да бисте видели да ли је проблем решен, поново покрените рачунар и проверите компоненту Виндовс ажурирања. Сада би требало да ради добро.

Ручно решите проблеме са ажурирањем Виндовс-а

Друго, покушаћемо да ручно решимо проблем са ажурирањем оперативног система Виндовс. Уместо да зависи од Мицрософтовог алата за решавање проблема. Проблем можете да решите ручно инсталирањем најновијих ажурирања за Виндовс 10.

 • Посетите Историја ажурирања за Виндовс 10 веб страницу на којој можете приметити евиденцију свих претходних ажурирања за Виндовс која су објављена.
 • За најновије ажурирање, забележите КБ број.
 • Сада користите Веб локација каталога Виндовс Упдате да бисте потражили ажурирање наведено КБ бројем који сте забележили. Преузмите ажурирање у зависности од тога да ли је ваша машина 32-битна = к86 или 64-битна = к64.
 • (Од 23. јуна 2018. – КБ4284835 је најновија закрпа за Виндовс 10 ажурирање за април 2018. и КБ4284822 је најновија закрпа за Виндовс 10 Фалл Цреаторс Упдате).
 • Отворите преузету датотеку да бисте инсталирали ажурирање.

Последњи корак је да поново покренете рачунар након што се ажурирање инсталира. Ово ће обично решити све проблеме са компонентом ажурирања за Виндовс и сада можете унакрсно проверити помоћу дугмета Провери ажурирања у одељку ажурирања на страници са подешавањима.

Обришите кеш ажурирања оперативног система Виндовс

Треће, ручно ћемо обрисати кеш Виндовс Упдате да бисмо решили проблеме са преузимањем на Виндовс 10. Пре него што обришете кеш меморију, мораћете да зауставите услугу Виндовс ажурирања. Да бисте то урадили, потражите услуге и отворите их као администратор. Пронађите услугу Виндовс Упдате, кликните десним тастером миша на њу, а затим изаберите опцију Стоп.

Да бисте обрисали кеш меморију, урадите следеће:

 • Притисните Вин + Р, унесите путању испод и притисните дугме Ентер.
 • Ц:ВиндовсСофтвареДистрибутион
 • Ова фасцикла садржи све датотеке повезане са ажурирањима за Виндовс.
 • Отворите фасциклу за преузимање, изаберите све датотеке и избришите све датотеке.

Мораћете да поново покренете Виндовс Упдате. Да бисте то урадили, поново отворите Услуге и покрените услугу Виндовс Упдате. Да бисте покренули услугу, кликните десним тастером миша на њу и изаберите опцију Старт у контекстуалном менију.

Да бисте инсталирали најновије исправке, идите на Подешавања -> Ажурирање и безбедност -> Виндовс Упдате и проверите да ли постоје ажурирања.

Популар Постс