Ево како да омогућите скривени тамни режим Гоогле Цхроме-а у оперативном систему Виндовс 10

 Тамни режим у Гоогле Цхроме-у

Извештаји о тамном режиму Гоогле Цхроме-а првобитно су се појавили на мрежи након што је Гоогле примећен да ради на мрачној теми посебно за мацОС Мојаве.

Гоогле Цхроме са тамном тематиком нуди удобно искуство прегледања и изгледа да ће претраживач коначно радити са тамним режимом система Виндовс 10.

Јуче смо то известили Гоогле Цхроме је подешен да добије изворни тамни режим на Виндовс 10 а данас су корисници открили једноставан трик за омогућавање тамног режима Гоогле Цхроме-а на Виндовс радним површинама.Виши Цхроме инжењер Петер Кастинг потврдио је текући развој око подршке изворног тамног режима. Такође је поднео извештај о грешци на Цхромиум-у како би истакао чињеницу да Виндовс 10 подржава тамни режим и да Цхроме треба да поштује ово понашање.

Огромна количина повратних информација од корисника очигледно је убедила Гоогле да почне више да се фокусира на подршку за изворни тамни режим за Гоогле Цхроме на рачунарима и прве посластице су почеле да се појављују.

 Гоогле Цхроме тамни режим

Испоставило се да већ можете да испробате полупечени тамни режим у Гоогле Цхроме-у преузимањем Цанари верзије. Без икаквог даљег одлагања, ево упутства корак по корак за форсирање тамне теме Гоогле Цхроме-а.

Кораци за омогућавање тамног режима Гоогле Цхроме-а

  1. Преузмите и инсталирајте Гоогле Цхроме Цанари.
  2. Уверите се да је пречица Цанари верзије закачена на радну површину.
  3. Кликните десним тастером миша на пречицу и додирните „Својства“.
  4. У поље Циљ додајте -форце-дарк-моде после локације Цхроме Цанари.
  5. Кликните на Примени и ОК да бисте сачували промене.

Гоогле Цанари ће се покренути са дуго очекиваним тамним режимом. Међутим, тренутно се чини да је имплементација мрачне теме напола завршена и постоје приметни пропусти које би требало решити пре званичног лансирања.

Као што је горе наведено, Гоогле такође ради на мрачној теми за друге платформе, укључујући Виндовс 7 и старије. Гигант претраживача је недавно поднео промену кода за увођење подршке за тамни режим на мацОС-у.

Вероватно ће Гоогле званично донети подршку за изворни тамни режим у Цхроме са верзијом 73, а даља побољшања ће бити имплементирана у наредним месецима.

Тренутно није познато да ли ће Цхроме поштовати подешавања широке теме оперативног система Виндовс 10. У оперативном систему Виндовс 10, Мозилла Фирефок нуди функцију тамне теме која поштује поставке теме оперативног система Виндовс 10, а претраживач такође подржава изворни кориснички интерфејс за дељење.

Мицрософт покушава да доведе мрачну тему у подешавања, истраживач, Едге претраживач у Виндовс 10. Компанија нуди суштински начин да апликације, интерфејс и елементе претвори у тамну од 2016. Гугл, с друге стране, није показао интересовање за увођење мрачног режима за кориснике Виндовс-а.

Популар Постс