Ево како да додате Гоогле Цхроме и Фирефок на временску линију Виндовс 10

 Виндовс 10 временска линија и Цхроме

Најновија Мицрософт-ова верзија оперативног система Виндовс 10 долази са Тимелине-ом. Под називом Виндовс временска линија, то је једна од карактеристичних области ажурирања за Виндовс 10 априла 2018. Мицрософтов Едге претраживач се подразумевано интегрише са временском линијом. Нажалост, програмери апликација би морали да додају подршку за временску линију својим апликацијама.

Гоогле Цхроме нема интеграцију временске линије, па је програмер Доминиц Маас кодирао екстензију која доводи прегледач у временску линију Виндовс 10. Његово проширење је сада доступно за преузимање у Цхроме веб продавници и Фирефок продавници.

Лепо је видети да постоји начин да се Цхроме и Фирефок незванично натерају да раде са функцијом Виндовс 10 Тимелине.Карактеристике

  • Екстензија вам омогућава да синхронизујете историју прегледања са Виндовс временском линијом и можете јој приступити на било ком другом уређају са истим Мицрософт налогом.
  • Такође можете да конфигуришете време које вам је потребно на страници пре него што буде сачувана као активност на временској линији.
  • Занимљиво је да можете да наставите да прегледате и на другом уређају.

Шта је следеће?

  • Прекидач за уграђену листу игнорисања (укључиће УРЛ-ове за пријаву, скраћиваче УРЛ-ова итд.)
  • Могућност додавања прилагођене листе игнорисања.

Програмер објашњава да проширење пружа дубље функције интеграције Виндовс 10 у Гоогле Цхроме.

 Екстензија подршке за Виндовс временску линију

Програмери Доминиц Маас и Даниел Александерсен активно раде на овој функцији за Гоогле Цхроме, Фирефок и Вивалди. Екстензија би у основи објавила вашу историју прегледања као активности у Мицрософт Грапх-у.

Можете преузмите проширење за Цхроме из Веб продавнице а корисници Фирефок-а могу да га преузму са овде .

Популар Постс