Ево још једног погледа на Мицрософтов необјављен Лумиа 960 Виндовс Пхоне

 Мицрософт Лумиа 960

Мицрософт је одустао од свог телефонског пословања и компанија не лансира нове паметне телефоне. Пре неког времена, Мицрософт је одлучио да прекине развој својих паметних телефона и као резултат тога, планирани телефони су интерно отказани након што су стигли у фазу прототипа.

Фотографије онога што се чини да је наследник Мицрософт Лумиа 950 су процуриле на интернету и откриле су да је телефон идентичан Лумиа 950

Лумиа 960 је један од водећих модела који никада није угледао светлост дана. Цурење из 2017. открило је телефон у својој слави, али прототип није био у радном стању. Изгледа да је неко управо објавио још неколико слика необјављене Лумиа 960 и телефон у питању ради. Лумиа 960 назад

Лумиа 960 процуреле карактеристике

  • Паметни телефон има Куалцомм Снапдрагон 820 процесор.
  • Поседује велики 5,5-инчни Куад ХД екран и ПуреВиев камеру од 20 мегапиксела на задњој страни.
  • За разлику од Лумиа 950, Лумиа 960 користи алуминијумско кућиште које осигурава да је телефон довољно привлачан.
  • Ту су и стерео предњи звучници и то би га издвојило од остатка Лумиа линије.
  • Уређај има УСБ-Ц пуњење, 3,5 мм прикључак за слушалице, а ту је и слот за мицроСД картицу.

О Лумиа 960

Старе гласине су тврдиле да је Лумиа 960 носила кодно име Нортхстар, а фотографије уређаја поново су процуриле на мрежи из Кине. Био је наследник Лумије 950 и Мицрософт га је користио за развој Виндовс 10 Мобиле.

Према старим извештајима, паметни телефон је имао чврсто дугме камере и тастере за јачину звука на истој локацији као и претходник. Такође је подржавао Ирис Сцаннер са Виндовс Хелло.

1 од 2  Цурење екрана Лумиа 960  Лумиа 960 о екрану

Као што видите, телефон који је процурио веома личи на Лумиа 950, али отказана Лумиа 960 је имала бољи хардвер, бољи екран, дизајн и неке доследне надоградње унутра.

Прототип који је процурио је у радном стању и вероватно ће се ускоро више детаља појавити на мрежи.

Алуминијумско кућиште, предњи звучници, бољи екран и унутрашњи хардвер би га издвојили од претходног водећег модела Лумиа 950. Шта мислите о Лумиа 960? Јавите нам своје мисли у коментарима испод.

Популар Постс