ЕасеУС Тодо Бацкуп преглед

Један од најпотцењенијих задатака на рачунару је одговарајућа безбедност од софтверских напада и прављење резервних копија података. Уз Виндовс 10, Мицрософт је имплементирао прилично робустан софтвер који помаже вашем рачунару да се одбрани од нежељених сајбер напада. Али изгледа да је Мицрософт занемарио да направи резервну услугу коју људи заправо желе да користе. Виндовс 10 долази са неколико опција резервних копија, али изгледа да су све на неки начин ограничене.

Уђите у Тодо Бацкуп, популарни софтвер за прављење резервних копија које је направила кинеска компанија под називом ЕасеУС која има стручност у опоравку података и резервним копијама. Данас ћемо посебно погледати бесплатну верзију њиховог софтвера за прављење резервних копија. Како јесте, софтвер може бити преузето бесплатно уз опцију надоградње на плаћену верзију која почиње од 23 УСД. Али немојте омаловажавати бесплатну верзију, већ је довољно моћна за већину ситуација. ЕасеУС-ов Тодо Бацкуп софтвер ће радити са рачунарима који користе Виндовс КСП и новији.

  2016-06-08 (1)Бесплатна верзија ЕасеУС-овог Тодо Бацкуп-а долази са свим функцијама резервног копирања и опоравка које имају плаћене верзије. Можете направити резервну копију малих ствари попут важних датотека све до прављења резервне копије целе партиције диска. Постоје 4 различите врсте резервних копија које су доступне кроз софтвер, а испод сам укључио кратак опис онога што свака резервна копија ради:

  • Резервна копија диска/партиције — овај режим прави резервну копију читавог диска
  • Филе Бацкуп — овај режим вам омогућава да направите резервну копију појединачних датотека и фасцикли
  • Резервна копија система — овај режим прави резервну копију целог оперативног система који може да делује као тачка враћања
  • Паметна резервна копија — овај режим интелигентно штити датотеке које одаберете тако што их прави резервне копије на основу ваше употребе.

Уз напомену, ако нисте искористили предности бесплатни Виндовс 10 надоградњу која истиче 29. јула, бесплатна верзија Тодо Бацкуп-а ће моћи да вам помогне да безбедно пренесете своје податке са Виндовс 7/8.1 на Виндовс 10.

  2016-06-08 (3)

Вероватно најкориснија опција резервне копије за мене је резервна копија датотека јер као студент имам много важних докумената које морам да направим. Функција резервне копије датотека на Тодо Бацкуп-у ми омогућава да појединачно одаберем коју датотеку желим да направим резервну копију и програму је требало само 15 секунди да направи резервну копију мојих докумената од 500 МБ. Сама резервна копија је компримована на само 300 МБ која се може складиштити локално или екстерно и на мрежи како би били сигурни да су моји подаци безбедни.

Поред свега тога, бесплатна верзија ЕасеУС-овог Тодо Бацкуп софтвера такође долази са функцијом аутоматског прављења резервних копија без додатних трошкова. Можете појединачно да подесите распоред за сваку резервну копију, а прављење резервне копије може да се покрене било временом или догађајима.

  2016-06-08 (4)

Општи кориснички интерфејс је чист и једноставан. Све што вам је потребно да започнете прављење резервних копија рачунара је испред и у средини. Такође ми се свиђа што нема досадних искачућих прозора за надоградњу и реклама које се приказују на бесплатној верзији коју сам тестирао. Постоји само мала трака на дну која вам саветује да надоградите на плаћену верзију.

  2016-06-08 (6)

Закључак

  2016-06-08 (5)

Као што је раније поменуто, ова рецензија је заснована на бесплатној верзији ЕасУС-ове Тодо Бацкуп услуге и као што видите, моћи ћете да уживате у моћним функцијама прављења резервних копија и враћања без плаћања ни цента. Свиђа ми се чињеница да ЕасеУС пружа све основне карактеристике софтвера за прављење резервних копија и враћање у њихову бесплатну верзију.

Софтвер је изузетно једноставан за коришћење, па чак и ако имате питање у вези са прављењем резервне копије рачунара помоћу Тодо Бацкуп-а, не морате да издвојите 23 УСД да бисте добили Хоме издање које укључује техничку подршку. Можете једноставно отићи на ЕасеУС-ову веб локацију која укључује много тога ФАК чланке који ће највероватније решити ваш проблем.

Тодо Бацкуп је само једна од софтверских понуда које ЕасеУС прави. Компанија такође производи опоравак података, управљање партицијама и помоћни софтвер за различите платформе.

Испробајте ЕасеУС-ов Тодо Бацкуп софтвер данас да заштитите своје податке.

ПРЕГЛЕД ПРЕГЛЕДА
Валуе
Дизајн
Једноставност
Карактеристике
РЕЗИМЕ ЕасеУС је спаковао много корисних функција попут аутоматског прављења резервних копија у свој бесплатни софтвер за прављење резервних копија који има мртав једноставан интерфејс. 4.6 УКУПНА ОЦЕНА

Популар Постс