ДТС импресиван звук је сада доступан у ажурирању за Виндовс 10 маја 2019

 ДТС

После пола године интерног тестирања, ДТС:Кс — или ДТС имерзивно звучно искуство, како ДТС примећује — стигао је за све кориснике Виндовс 10. ДТС је тихо ажурирао своју апликацију Мицрософт Сторе током викенда уз подршку за Виндовс 10 Маи 2019 Упдате (верзија 1903) и сви коначно могу да инсталирају апликацију.

Мицрософт је тестирао ДТС:Кс и импресиван звук за филмове и игре са Виндовс Инсајдерима који доносе сурроунд звук у ваше стерео слушалице. Апликација под називом „ ДТС Соунд Унбоунд ‘ доноси подршку за ДТС:Кс и ДТС Хеадпхоне:Кс на ваш рачунар (и евентуално друге уређаје, укључујући Ксбок Оне).

Према листи у Мицрософт Сторе-у, требаће вам рачунар са Виндовс 10 Буилд 18362.ккк или новијим да бисте преузели и покренули апликацију. Величина преузимања је приближно 210 МБ.ДСТ каже да ће инсталирање ове апликације омогућити импресиван и 3Д звук и да ради заједно са Мицрософт Спатиал технологијом звука. Као што је поменуто, апликација такође омогућава ДТС:Кс технологију, тако да можете да репродукујете садржај кодиран ДТС-ом и гледате филмове са побољшаним урањањем и реализмом.

ДТС Хеадпхоне:Кс технологија је такође укључена у ову апликацију. Вреди напоменути да бесплатна понуда омогућава само једноставну пробну верзију, а пуноправна технологија захтева да извршите једнократну уплату.

Популар Постс