Доступно је кумулативно ажурирање за Виндовс 10 Мобиле за новембар 2018

 Виндовс 10 је Лумиа

Слика љубазношћу: АрсТецхница

Виндовс 10 Мобиле је у режиму одржавања и Мицрософт сваког месеца објављује нова кумулативна ажурирања како би се уверио да све ради глатко. Данас је Мицрософт објавио кумулативно ажурирање за новембар 2018. за компатибилне Виндовс 10 телефоне и долази са општим исправкама грешака.

Мицрософт је такође објавио нове кумулативне исправке за рачунаре који користе Виндовс 10 ажурирање за април 2018 и ажурирање из октобра 2018.Виндовс 10 Мобиле Буилд 15254.541

Ако је ваш Виндовс Пхоне на Виндовс 10 Фалл Цреаторс Упдате ака Редстоне 3, добићете Виндовс 10 Мобиле 15254.541 који ће се појавити као „2018-11“. Углавном укључује мање поправке и безбедносне закрпе.

Према евиденцији промена, закрпа за Виндовс 10 Мобиле укључује безбедносне исправке за Виндовс Сцриптинг, Мицрософт Едге, Виндовс Апп Платформ анд Фрамеворкс, Виндовс Грапхицс и Виндовс Кернел.

Виндовс 10 Мобиле Буилд 15063.1446

Виндовс 10 Мобиле Цреаторс Упдате уређаји би требало да добију Буилд 15063.1446 са сличним исправкама и побољшањима.

Да бисте примали ажурирања за новембар 2018., отворите Подешавања > Ажурирање и безбедност > Ажурирање телефона и додирните дугме за проверу ажурирања да бисте одмах добили ажурирање.

Друге вести

У другим вестима за Виндовс Пхоне, прошле недеље је ажурирана апликација за пошту и календар на Виндовс 10 Мобиле присилио је да се апликација сруши при покретању на неким уређајима . Мицрософт је објавио одговарајућу изјаву у којој признаје проблем и компанија је брзо исправила грешку .

Док је Виндовс 10 Мобиле у режиму одржавања, прилично је јасно да ће компанија покушати да одржи платформу у радном стању уз месечна ажурирања софтвера и апликација.

Мицрософт продавница на Виндовс Пхоне-у је недавно ажурирана, али је ажурирање покварило кориснички интерфејс и елементи корисничког интерфејса се замењују, што потпуно уништава употребљивост.

Мицрософт-ова мобилна платформа је званично подржана до краја 2019. године и неће бити објављена нова безбедносна или небезбедносна ажурирања након што платформа достигне статус краја животног века.

Ако не желите да пређете на Андроид или иОС, можете да наставите да користите Виндовс Пхоне још годину дана.

Популар Постс