Детаљнији поглед на ново Скипе искуство за Виндовс 10

  Нова Скипе апликација

Пре неколико дана, Мицрософт је ажурирао стару Скипе апликацију у нову УВП апликацију изграђену на Реацт Нативе уместо КСАМЛ-а. Долази са истим смерницама за дизајн као што се види на другим платформама, што значи да не прати смернице Флуент Десигн, али је и даље много боље од старе апликације.

Скипе-ова функција позивања добила је много нових функција

  Скипе УВП за Виндовс 10

Мицрософт представља ново флексибилно групно платно. Платно за групни позив сада се може прилагодити могућношћу одабира који се контакт појављује у главном платну позива. Такође можете да се пребацујете између контаката на платну једноставном функцијом превлачења и испуштања и подешавате који контакт ће бити у фокусу.Сада можете да правите снимке током позива. Ово је згодна функција за снимање правог и важног садржаја који се дели током састанака или једноставно желите да снимите своје омиљене тренутке за памћење.

Дељење екрана олакшава дељење екрана током позива. Ово подешавање се може наћи на највишем нивоу контрола позива. Изглед је побољшан како би корисници имали лак приступ и преглед својих контаката.

  Нови изглед Скипе-а

Побољшања прилагођавања

Можете одабрати боју и тему за свој Скипе и чак их можете прилагодити по свом укусу. Подржава и светлу и тамну тему, истовремено пружајући различите преливе боја које можете изабрати. Да бисте променили тему или боју, кликните на своје Скипе корисничко име у горњем десном углу и померите се надоле у ​​искачућем прозору. Тамо ћете пронаћи опције за промену боје и теме ваше апликације.

1 од 2   Скипе подешавања боја   Скипе тема

Оба су прошла кроз визуелне промене у овом ажурирању. Чак су и медијска галерија и @помињања имали исти третман.

Покушајте сами

Мицрософт је такође рекао да очекује много честих ажурирања за Виндовс 10 Скипе апликацију у будућности. За све који желе да испробају нову ажурирану Скипе апликацију, то можете учинити тако што ћете се уписати у Скипе инсајдерски програм и преузети ажурирање. Можете се пријавити за преглед верзија Скипе инсајдера тако што ћете отићи до подешавања апликације вашег тренутног Скипе-а, изаберите Јоин Превиев у оквиру подешавања прегледа Скипе апликације.

Неке друге промене

Заједно са овим прегршт функција и побољшања стигла је и несрећна вест да је Мицрософт укинуо једну од популарних функција међу корисницима Виндовс Пхоне-а, СМС Релаи. Омогућио је корисницима да шаљу поруке између својих рачунара и телефона, што значи да ће само корисници Андроида са надолазећом апликацијом Ваш телефон имати овај луксуз од сада.

Виндовс 10 Мобиле постепено види да све више и више апликација зауставља своју подршку за платформу упркос неколико, али релевантних корисничких база које стоје иза тога. Неколико страствених програмера и основних поправки из Мицрософта су одржавали ствари у животу.

Док је фокус померен на ову нову УВП апликацију. Виндовс 10 Мобиле полако губи фокус јер ће Мицрософт дуже ажурирати стару УВП апликацију на овој платформи уз велике промене, тако да ће бити лишена било каквих нових ажурирања функција. Пратећи исти образац, Мицрософт може да унесе неколико исправки грешака и то би било то.

Ове вести би могле полако почети да терају кориснике Виндовс 10 мобилних уређаја да пожеле да ускоче. Скипе је једна од многих апликација које су напустиле платформу последњих месеци. Тренутној бази корисника Виндовс 10 мобиле ће бити веома тешко да се придржава њихове лојалности.

Популар Постс