Детаљније погледајте нову Оутлоок апликацију за е-пошту у оперативном систему Виндовс 11 са дизајном Мица и још много тога

 Оперативни систем Виндовс 11 Оутлоок

Мицрософт је успешно решио проблеме са веб прегледачем на Виндовс-у миграцијом Едге-а заснованог на ЕдгеХТМЛ-у на Цхромиум мотор. Компанија сада користи сличну стратегију за апликацију Оутлоок и јесте почео је са увођењем новог клијента е-поште за оба Виндовс 11 и Виндовс 10 преко Оффице Инсидер канала.

За оне који нису свесни, Виндовс тренутно подржава два десктоп клијента е-поште – апликацију Маил засновану на УВП-у која долази унапред инсталирана и Оутлоок Вин32 који је у пакету са Мицрософт Оффице пакетом за продуктивност. Није тајна да се Мицрософт бори да одржи две верзије Оутлоок-а за Виндовс и друге платформе.

УВП верзији, на пример, недостаје превише функција у поређењу са пуном верзијом клијента е-поште. Према изворима, Мицрософт је већ пребацио УВП Маил апликацију у режим одржавања, што значи да корисници сада не би требало да очекују никаква побољшања старе апликације.Наставите са новим клијентом е-поште за Виндовс 11

Оутлоок-ова нова апликација за Виндовс 11 је очигледно заснована на Едге ВебВиев-у заснованом на Цхромиум-у и то је веб омот. Међутим, Оутлоок је веома добро дизајнирана веб апликација и већина неће ни приметити да је то веб апликација.

Долази са свим функцијама које очекујете од модерне апликације, укључујући могућност лоцирања докумената помоћу @филес и @доцументс. Ово је слично постојећој функцији која вам омогућава да @поменете некога да бисте га додали у е-поруку.

Постоји још једна нова функција која ће вас подсетити када пропустите поруку и Оутлоок је сматра важном.

 Виндовс 11 Оутлоок календар

Такође долази са уграђеном интеграцијом Календара, што значи да више не морате да одржавате засебну апликацију Календар. Интерфејс вам омогућава да организујете најважније ствари и управљате њима у једном приказу.

 Оутлоок Мица дизајн

Занимљиво је да Мицрософт такође ради на Мица материјалу за Оутлоок. Као што можете видети на горњој слици екрана, Мица ради након измене Виндовс регистра за Оутлоок.

Наравно, могуће је да ће Мицрософт уградити и акрилни материјал Флуент Десигн-а. У ствари, контекстни менији или главни менији Мицрософт Едге-а већ подржавају транспарентне/провидне ефекте попут акрила.

Поред новог дизајна, Мицрософт такође додаје интеграцију Ми Даи која вам омогућава да останете у току свог посла док вам помаже да останете повезани са важним темама. Можете лако да превучете и отпустите поруке као задатке у своје обавезе или боље управљате задацима у календару.

Вреди напоменути да се додатна побољшања корисничког интерфејса за апликацију Маил и даље очекују касније ове године, а нове функције ће бити додате путем ажурирања на страни сервера. За сада, фокус је пребачен на карактеристике дизајна и приступачности ове нове апликације засноване на Оутлоок-у на вебу.

Популар Постс