Делл патентира занимљив Виндовс 10 уређај са флексибилним кућиштем

 Мицрософт Андромеда концепт

Делл-у је недавно одобрен још један патент за склопиви уређај, али за разлику од претходне, ова патентна пријава се у потпуности фокусира на лаптоп и режим приказа флексибилног уређаја. Према патентима које смо открили, Делл већ дуги низ година ради на различитим концептима за склопиве уређаје, са двоструким екраном и флексибилне уређаје.

Иако Делл још није произвео ништа са флексибилним и склопивим екраном, чини се да компанија тражи иновативну идеју.

Први пут који смо приметили, патент под називом „Конфигурација и обезбеђивање корисничког интерфејса за приказ флексибилног система за управљање информацијама“ поднео је Делл у јануару 2017. објавио УСПТО у јулу 2018.Оно што ову пријаву патента чини јединственом од других концепата је дизајн и концепт. У патентној пријави, уређај је повезан са више делова који имају ОЛЕД екран. Као и сваки уређај са више екрана, он такође користи шарку за пребацивање између различитих фактора облика.

 Делл склопиви патент

Слика љубазношћу: УСПТО

У одељку о патентним захтевима и сликама, Делл пише да се уређај приказан у патентној пријави може користити у трострукој, четворострукој и на преклоп конфигурацији. Такође приказује уређај са преклопљеним екраном и уносом крајњег корисника за ротирање делова кућишта до жељене конфигурације.

 Делл тросмерни склопиви уређај

Слика љубазношћу: УСПТО

Термин конфигурација на преклоп се односи на релативну оријентацију ротације пресавијеног кућишта за држање екрана у позицијама за гледање преко тастатуре која прихвата уносе крајњег корисника. У примеру извођења, екран има суседни филм за екран, као што је ОЛЕД филм, који је постављен преко пресавијеног кућишта, објашњава Дел.

 Четвороструки Делл патент

Слика љубазношћу: УСПТО

Горњи цртеж у патентној пријави показује занимљив фактор форме где се уређај користи за приказ информација са свих његових екрана.

Популар Постс