Делл-ова апликација Мобиле Цоннецт је сада доступна за све Виндовс 10 рачунаре

 Делл Мобиле Цоннецт

Апликација Делл Мобиле Цоннецт је недавно најављена и коначно можете да је преузмете на својим рачунарима који нису Делл Виндовс 10. Делл Мобиле Цоннецт је алтернатива Мицрософтовој сопственој апликацији Ваш телефон и можете је користити за синхронизацију података на рачунару и паметним телефонима.

Апликација Делл Мобиле Цоннецт је доступна преко Мицрософт Сторе-а и можете је инсталирати да бисте свој Андроид или иОС уређај приближили рачунару са оперативним системом Виндовс 10. Вреди напоменути да морате да инсталирате неопходне драјвере да бисте покренули апликацију на било ком Виндовс 10 уређају.

Делл Мобиле Цоннецт је импресивна апликација са неколико функција. На пример, долази са напредном функцијом пресликавања, могућношћу затамњивања екрана и смањења потрошње батерије када је ваш телефон повезан са рачунаром. Баш као и Мицрософт-ова апликација Ваш телефон, можете да користите Делл-ов Мобиле Цоннецт као још једно решење за приступ Андроид текстуалним порукама и обавештењима.Почетак

 Апликација Делл Мобиле Цоннецт

Након што инсталирате апликацију из Мицрософт Сторе-а, приметићете поруку која вам препоручује да инсталирате драјвере. Пратите упутства на екрану да бисте користили апликацију.

Пресликавање екрана

Делл Мобиле Цоннецт долази са пресликавањем екрана које још увек није доступно на другим местима. Пресликавање екрана је још једна сјајна функција коју можете да користите за пресликавање садржаја вашег телефона на свој Виндовс 10 уређај за интерактивни ангажман са било којом од ваших апликација.

Такође можете да користите рачунар за покретање апликација сачуваних на телефону.

Интеграција позива

 Интеграција телефона и рачунара

Апликација такође нуди интеграцију позива што значи да је можете користити за покретање и примање телефонских позива помоћу звучника и микрофона рачунара.

Остале карактеристике:

  • Он ствара напредну бежичну интеграцију између вашег рачунара и рачунара.
  • Можете да користите функцију свог телефона помоћу миша, тастатуре и целог рачунара.
  • Пресликавање екрана.
  • Започните и примајте позиве без додиривања телефона.
  • Шаљите и примајте текстуалне поруке.
  • Приступите телефонским контактима и обавештењима.

Системски захтеви апликације Делл Мобиле Цоннецт

  • Препоручује се да користите Делл ПЦ, али можете га инсталирати и на било који Виндовс 10 уређај.
  • Апликација захтева да имате паметни телефон са Андроид 5.0 или иОС 10 и новијим верзијама.
  • Такође је потребно ажурирање за Виндовс 10 Цреаторс и новије верзије.

Можете преузети апликацију Делл Мобиле Цоннецт са овде .

Популар Постс