Делл-ов патент описује иновативни Виндовс 10 уређај са више одвојивих екрана

 Делл двоструки монитор

Слика љубазношћу: Делл

Нова патентна апликација компаније Делл описује иновативни Виндовс 10 уређај који може да носи више екрана. За разлику од патената за склопиви уређај или уређај са двоструким екраном, најновији патент показује изванредан 2-у-1 уређај који садржи више екрана који се могу одвојити.

Под називом „СИСТЕМ ЗА РУКОВАЊЕ ИНФОРМАЦИЈАМА СА ВИШЕ ОДЛОЖИВИХ ЕКРАНА“, патент је поднела компанија Делл Продуцтс Л.П у јуну 2017. објављено УСПТО 3. јануара 2019.У одељку о позадини пријаве за патент, Делл објашњава да потрошачи и предузећа истражују нове начине складиштења и приступа информацијама. Компанија каже да се десктоп рачунари могу повезати на више екрана и приказати више информација како би побољшали способност корисника да управљају информацијама.

 Делл патент за лаптоп

Слика љубазношћу: УСПТО

Радна површина са два монитора очигледно није нова ствар и патентна пријава описује сличан метод, али кључна разлика је преносивост. У патенту, Делл је детаљно описао 2-у-1 преносиви лаптоп који се може конфигурисати за повезивање са више екстерних екрана преко портова за екран.

 Делл патент за лаптоп

Слика љубазношћу: УСПТО

У апстрактном одељку, Делл је детаљно описао како могу да дозволе корисницима да прикаче више од једног екрана на 2-у-1 лаптоп.

Преносиви систем за руковање информацијама може се прикључити и подржавати више одвојивих екрана у различитим конфигурацијама. Основа преносног система за руковање информацијама може укључивати средства за причвршћивање и подржавање више дисплеја, као што је канал за магнетно причвршћивање на једну или више шипки једног или више екрана. Корисник може да управља системом за руковање информацијама у конфигурацији презентације са једним екраном окренутим према кориснику, а другим екраном окренутим ка публици. Ако су оба екрана окренута ка кориснику, систем може да обезбеди кориснику проширену област приказа са више простора за преглед и манипулацију информацијама. Други екран се може одвојити са горње стране и причврстити на доњу страну лаптопа за складиштење током транспорта, објашњава компанија.

Популар Постс