Делл-ов нови Виндовс 10 уређај може да открије ваше присуство и да се пробуди

 Делл Латитуде 7400

Делл је представио нови 2-у-1 уређај са оперативним системом Виндовс 10 уочи конференције ЦЕС 2019. Компанија је данас најавила ажурирану верзију свог 2-у-1, Латитуде 7400, а уређај врхунског квалитета долази са узбудљивим технологијама.

Делл каже да нови Латитуде 7400 користи иновативну функцију да осети ваше присуство и пробуди уређај.

Функција се зове Делл ЕкпрессСигн-ин која користи технологију Интел Цонтект Сенсинг Тецхнологи и Виндовс Хелло за извршавање глатког и безбедног процеса пријављивања. Делл је уградио сензор близине у лаптоп и комбинација обе технологије ће аутоматски потврдити аутентичност корисника.Сензор близине Латитуде 7400 омогућава систему да открије присуство корисника и аутоматски га пробуди. Након што се систем покрене, користи уграђени систем инфрацрвене камере за аутентификацију и омогућава вам да се пријавите у Виндовс 10.

Слично томе, водећи уређај 2-у-1 може да осети када сте далеко од рачунара и да га успава.

У теорији, Деллов ЕкпрессСигн-Ин изгледа као импресивна технологија која би аутоматски укључила или искључила ваш рачунар, уместо да чека да покренете процес гашења.

Техничка спецификација Делл Латитуде 14 7400

Деллов најновији Виндовс 10 уређај покреће Интел Цоре Вхискеи Лаке процесор 8. генерације и долази са до 16 ГБ РАМ-а заједно са 2ТБ ССД-ом. Батерија укључена у уређај нуди перформансе од 52 ват-часа или 78 ват-часова.

Делл Латитуде 7400 2-у-1 долази са екраном од 14 инча и уским ивицама које су мање од претходне линије. Иако уређај има завршну обраду алуминијума и дијаманта, тежина лаптопа почиње од само 1,36 кг.

 Делл Латитуде 7400 тастатура

Произвођач рачунара каже да уређај користи интелигентни термички одзив како би Латитуде био хладан. Редизајнирани систем хлађења може да се прилагоди начину на који се лаптоп користи, а перформансе остају исте ако га ставите у крило или на сто.

Делл-ов нови водећи рачунар пружа 2-у-1 функције и можете да нагнете екран до краја да бисте га користили као таблет. Лаптоп користи панел са супер малом потрошњом за побољшање перформанси батерије и уређај може да траје до 24 сата без потребе да га прикључите у утичницу.

Долази са Виндовс Хелло, читачем отиска прста, читачем паметних картица, НФЦ, УСБ 3.1 портовима и Тхундерболт портовима.

Делл Латитуде 14 7400 цена и датум издавања

Делл планира да прода Латитуде 14 7400 за 1.600 долара, а ви бисте могли да га купите у марту.

Популар Постс