Делл најављује нови КСПС 15 са Цоре и9 процесором

Делл је данас најавио свој нови КСПС 15 који долази са Интеловим процесорима 8. генерације Х серије. Нови чипови су Хека цоре процесори који долазе са Цоре и9 процесором.

Цоре и9 процесор доноси више снаге уз побољшања графике са Нвидиа ГеФорце ГТКС 1050Ти. Нови КСПС 15 је наследник ранијег уређаја компаније КСПС 15 2у1.

Уређај долази са 15.6 Инфинити екраном са 4К УХД резолуцијом са веб камером постављеном испод екрана. Екран долази са углом гледања од 178 степени и 100% Адобе РГБ распоном боја.Ради безбедности уређаја, уређај долази са сензором отиска прста који је премештен на дугме за напајање за Виндовс Хелло заједно са Тхундерболт 3 портом и два УСБ 3.1 Ген 1 порта са ПоверСхаре.

Делл потврђује да уређај долази са Тхундерболт портом за пуне четири имплементације за максималне брзине преноса, а компанија обећава до 21,5 сати трајања батерије на фулл ХД моделу.

Корисници ће моћи да добију око 10 сати трајања батерије на 4к моделу екрана. Делл је најавио да ће уређај бити доступан у црној боји овог маја и да ће бити доступан за претпродају од 16. априла 2018. Очекује се да ће уређај имати почетну цену од 999 долара.

Популар Постс