Дарк Моде коначно стиже до апликације Виндовс Цоммунити Тоолкит Сампле

 Пример апликације Виндовс Цоммунити Тоолкит-а

Узорак апликације Виндовс Цоммунити Тоолкит је на једном месту за Виндовс 10 програмере како би добили најновије и најбоље функције, контроле и услуге за своје апликације. Апликација постоји већ неко време и била је веома популарна међу Виндовс програмерима, као и међу ентузијастима. Међутим, постојала је једна ствар која му је увек недостајала - тамни режим!

Данас је Мицрософт почео са увођењем ажурирања за Виндовс Цоммунити Тоолкит који је повећао верзију на 4.0.3. Уз сва друга побољшања, ово ажурирање такође доноси Дарк Моде у апликацију.

Корисници су у последње време захтевали тамни режим свуда у оквиру апликација које користе. Уз лепшу естетику, тамни режим такође има своје практичне предности јер мање напреже очи док се користи ноћу или у било ком мрачном окружењу. Професионалне апликације за продуктивност као што је Адобе Пхотосхоп, Иллустратор већ годинама имају тамни режим због коришћења преко ноћи од стране корисника.Изгледа да силицијумска долина коначно слуша своје кориснике. Мицрософт тестира тамни режим у истраживачу датотека у оперативном систему Виндовс 10 Редстоне 5 који би требало да буде ове јесени. Гоогле је већ увео тамни режим на ИоуТубе. Чак и Аппле тестира тамни режим у целом систему у МацОС Мојаве.

Иако је Виндовс 10 већ имао прелазак на тамни режим широм система, али је био (и још увек је) веома недоследан са неким деловима ОС који су остали непромењени. Чак и неке од УВП апликација никада нису прешле на тамни режим, међу којима је била и апликација Виндовс Цоммунити Тоолкит Сампле.

Ипак, добро је видети да Виндовс Цоммунити Тоолкит коначно сустиже овај тренд и сигурно ће импресионирати своје кориснике.

Људи воле мрачне теме

Корисници свуда имају различите укусе и очекивања, али мрачне теме су постале изненађујуће популарне ових дана. Већина произвођача софтвера као што су Аппле и Мицрософт већ су их покренули за већину својих апликација.

Мицрософт је лансирао тамни визуелни приказ за бројне унапред инсталиране Виндовс 10 основне апликације, укључујући апликацију Подешавања и такође долази у Филе Екплорер касније ове године . Тамни режим у свим апликацијама и алатима је међу највећим захтевима за функције корисника Виндовс 10 и Мицрософт је тога потпуно свестан.

Популар Постс