Цурење потврђује да је Виндовс 10 Цлоуд Цлипбоард постављен за нову надоградњу

 Виндовс 10 Цлоуд Цлипбоард

Нова функција у предстојећем Мицрософт ажурирању може вам помоћи да приступите свом Виндовс 10 Цлоуд Цлипбоард-у са било ког места све док имате Андроид телефон. Мицрософт ради на новој функцији која ће омогућити корисницима да копирају и налепе текст и слике између телефона и рачунара.

Ова функција је тренутно доступна преко апликације Ваш телефон, али ради само између водећег Самсунг телефона и рачунара који користи Виндовс 10 ажурирање за април 2018.

Као што смо ексклузивно известили раније овог месеца, Мицрософт ради на проширењу Функционалност Цлоуд Цлипбоард-а за све Андроид телефоне и таблете користећи интерну апликацију за тастатуру СвифтКеи компаније.Чини се да је ова функција скривена у бета верзији СвифтКеи-а и неки корисници су успели да јој приступе рано, као што је приказано на слици испод.

 СвифтКеи Цлипбоард

Слика љубазношћу: Твиттер

Цлоуд Цлипбоард оперативног система Виндовс 10 је први пут покренут са ажурирањем за Виндовс 10 априла 2018. и дуго ће требати побољшања.

Апликација СвифтКеи постала је моћан алат за Андроид кориснике након што је Мицрософт купио компанију која стоји иза апликације. Сада постаје још боље са ажурирањем које ће почети да се приказује корисницима касније ове или следеће године.

Уз подршку за Цлоуд Цлипбоард, моћи ћете да синхронизујете међуспремник оперативног система Виндовс 10 и Андроид међуспремник све док уређај користи апликацију за тастатуру СвифтКеи.

Ову опционалну функцију можете да укључите у подешавањима СвифтКеи и Виндовс 10. Када завршите, можете уживати у копирању и лепљењу садржаја мобилног телефона помоћу команди Цтрл + Ц и Цтрл + в на рачунару. Исто тако, можете да користите покрет додиром и задржавањем на Андроид телефону да копирате садржај међуспремника рачунара.

Цлоуд Цлипбоард оперативног система Виндовс 10 тренутно подржава текст, ХТМЛ и слике величине мање од 1 МБ. Историја међуспремника се такође може делити на свим Виндовс и Андроид уређајима када су повезани на исти Мицрософт налог.

Популар Постс