Цурење ажурирања за Виндовс 10 открива предстојеће нове функције

 Виндовс 10 контроле јачине звука

Постоји неколико веома тражених функција у оперативном систему Виндовс 10, а једна од њих је нова обимна листа. Као и ми недавно објављено , једна од најважнијих карактеристика Виндовс-а – контроле јачине звука на траци задатака би коначно могле да добију велику ревизију у ажурирању Виндовс 10 20Х2, које би требало да буде објављено у октобру.

Виндовс 10 Буилд 19603 садржи нову контролу јачине звука која сугерише да ће постојати нови начин прилагођавања звука вашег система у блиској будућности.

Мицрософт остаје затворен у вези са вероватноћом реновираних аудио контрола за Виндовс 10, а Брандон ЛеБланц је раније рекао да компанија неће коментарисати необјављене функције за потрошаче.Чини се да је нови дизајн контроле јачине звука инспирисан Виндовс 10Кс, а такође има и Флуент Десигн, што је заправо добра ствар, јер су корисници тражили неке нове елементе дизајна.

 Контроле јачине звука

У овом тренутку, уграђена контрола јачине звука у Виндовс 10, којој се може приступити преко иконе звучника на траци задатака, прилично је основна, али изгледа да ће бити ажурирана како би постала много кориснија.

Као што можете видети на горњој слици екрана, нови мени за контролу јачине звука и даље подржава апликације трећих страна као што је Спотифи. Такође ће имати контроле мултимедијалне репродукције, тако да можете да репродукујете, паузирате, прескачете нумере и подешавате звук када пуштате музику.

Ако одређена музика долази са омотом албума и мета информацијама, биће приказани и детаљи као што су певач, назив албума или серије. У нашем сопственом тестирању, мени за контролу јачине звука ради са главним апликацијама за репродукцију медија као што су Спотифи и Гроове Мусиц.

Мицрософт тестира још једну функцију под називом „Шта је ново“ страница у подешавањима, која ће истаћи нове функције у ОС-у и скривена је у коду јер још није спремна за потрошаче.

Нови мени за јачину звука појавио се у оперативном систему Виндовс 10 20Х2 и чућемо више о томе када буде спреман.

Популар Постс