Цортана и Мицрософт Лаунцхер су ажурирани побољшањима на Андроид-у

 Мицрософт Лаунцхер за Андроид

Слика љубазношћу: Мицрософт

Мицрософт је данас избацио ново ажурирање за Цортана на Андроиду. Најновије ажурирање долази са новим интерфејсом почетног екрана који је шаренији.

Цортана за Андроид је ажурирана новим интерфејсом „сада се репродукује“ како би корисницима помогао да контролишу музику без отварања апликације.Нова дугмад су додата на почетни екран како би корисницима омогућила брз приступ е-пошти и подсетницима. Сада такође можете да подесите подсетник на својим Виндовс 10 рачунарима, а Цортана ће вас подсетити на то на вашем телефону.

Ако немате телефон у близини и неко покушава да вас позове, Цортана ће вас упозорити на рачунару да сте пропустили позив на телефону. Цортана такође може да пошаље позиваоцу унапред дефинисану текстуалну поруку када сте одсутни.

Одељак статуса лета је ажуриран са једноставнијим изгледом.

Мицрософт Лаунцхер

Поред Цортане, Мицрософт такође уводи ново ажурирање за Мицрософт Лаунцхер на Андроид-у. Данашње ажурирање унапређује апликацију на верзију 5.2 и додаје неколико нових функција.

За коришћење Мицрософт Лаунцхер-а, компанија сада награђује кориснике тако што им омогућава да зараде награде путем дневне карте и испуњавањем других задатака.

Моћи ћете дуго да притискате иконе омогућене пречицама чак и када је почетни екран закључан. Корисници ће сада моћи да пошаљу ЦПУ профил преко опције Контактирајте нас у подешавањима ако пронађу проблеме са перформансама.

Величина фонта у апликацији Мицрософт Лаунцхер ће сада поштовати величину фонта система. Мицрософт је такође додао фасцикле које нису преко целог екрана посебно за уређаје са великим екраном и за кориснике који користе уређај само једном руком.

Обе апликације можете ажурирати из Гоогле Плаи продавнице.

Популар Постс