Цортана да добије више побољшања корисничког интерфејса у ажурирању за Виндовс 10 за 2019

 Цортана у оперативном систему Виндовс 10

Слика љубазношћу: Арстецхница.цом

Како су приметили неки посматрачи колена, ажурирање за пролеће 2019. за Виндовс 10 донеће побољшања корисничког интерфејса Мицрософт-овој Цортани. Следеће велико ажурирање за Виндовс 10 напредује полако, а верзије Фаст Ринг-а нам пружају рани увид у будућност Виндовс-а 10 у 2019.

У најновијим верзијама оперативног система Виндовс 10 19Х1, Мицрософт је имплементирао неке промене корисничког интерфејса на Цортана. Мицрософт је подесио интерфејс Цортане и приметићете да се информације о Цортани (предлози, активности, историја) сада приказују у центру екрана. Почетна страница корисничког интерфејса Цортана

Друга приметна промена је примена акрила на горњој траци менија Цортане. Ово је приметно док претражујете слике, датотеке, апликације, игре и друге ствари на Цортани. Акрил је кључни део система Флуент Десигн и коначно се шири на више делова Цортане.

Трећа промена је мало измењена бочна трака. Приметићете да се мени левог окна аутоматски приказује када пређете мишем. Ово се тренутно А/Б тестира са Инсајдерима и приметићете сличну анимацију у Старт менију .

Вероватно је да Мицрософт ради на више побољшања и да ће додатне промене бити део следећих верзија прегледа које ће бити испоручене инсајдерима у наредним недељама или месецима.

Популар Постс