Цонцепт замишља редизајнирани Виндовс 10 Филе Екплорер

 Филе Екплорер за Виндовс 10 концепт

Мицрософт ради на томе Виндовс 10 Редстоне 5 ажурирање које ће донети а тамну тему у Филе Екплорер , заједно са неким другим префињењима. Све наде су сада да би се нешто могло променити у следећем великом издању кодног назива Редстоне 4. Вероватно ће једног дана Мицрософт такође имплементирати Флуент Десигн у Филе Екплорер.

Најновије верзије за преглед издате за Виндовс 10 из огранка Редстоне 5 такође долазе са другим побољшањима, укључујући подршку за сетове интерфејса заснованих на картицама.

 Тамни насупрот светли Филе Екплорер Још увек смо неколико месеци удаљени од званичног издања Виндовс 10 Редстоне 5, али то није спречило дизајнере да искористе своју машту да прикажу како би нови Филе Екплорер могао да изгледа.Дизајнер је објавио нови концепт који замишља преуређени Филе Екплорер. Као и код већине концепата, овај такође замишља Дарк Моде. Филе Екплорер овде поново има подршку за траке, а дизајн се лепо уклапа у Флуент дизајн оперативног система Виндовс 10.

Дизајнер Амит Схукла је креирао концепт који предвиђа и тамне и светле теме за Филе Екплорер, а све је засновано на Флуент Десигн-у.

1 од 3  Лигхт Филе Екплорер за Виндовс 10 концепт  Филе Екплорер за Виндовс 10 концепт са светлом  Филе Екплорер за Виндовс 10

Без сумње, имплементација Флуент Десигна би могла да натера људе да се слине над новим концептом, а то је један од највећих захтева одувек. Флуент Десигн фор Филе Екплорер је нешто што би Мицрософт могао да имплементира у будућем ажурирању за Виндовс 10.

Видео, који се види испод, замишља интерфејс Филе Екплорер са различитим променама, као што је подршка за више тема, траке и још много тога.

Остаје да се види да ли ће се такав дизајн наћи у Филе Екплорер-у.

Филе Екплорер ће ове јесени добити интерфејс Дарк Тхеме и Сетс

Тхе подршка за картице ће ускоро бити додата у Филе Екплорер са ажурирањем за Виндовс 10 Редстоне 5 , а ово је једна од најтраженијих карактеристика. Чини се да је Мицрософт превише заинтересован за развој нових функција за Филе Екплорер.

Интерфејс картице ће помоћи корисницима да приступе више фасцикли у Филе Екплорер-у у исто време. Поред тога, Мицрософт такође имплементира тамну тему у Филе Екплорер, и заиста изгледа сјајно.

У међувремену, Редстоне 5 ће донети Флуент Десигн мале делове оперативног система Виндовс 10, укључујући контекстни мени.

Популар Постс