Цонцепт замишља рафинирани Филе Екплорер у оперативном систему Виндовс 10 са тамно сивом темом

Сам Мицрософт је покренуо мрачну тему за бројне Виндовс 10 основне апликације, али када је реч о његовом менаџеру датотека, компанија још увек ради на томе, и могла би да буде лансирана за ширу јавност са Ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5 у јесен ове године, заједно са више детаља Флуент Десигн.

Мицрософт је потпуно свестан чињенице да тамни режим у Филе Екплорер-у је међу највећим захтевима за функције и пројекат се још увек развија. Мицрософт још увек ради на мрачној теми за Филе Екплорер, а концепт објављен на Реддиту замишља Виндовс 10 менаџер датотека са Флуент Десигн-ом и тамно сивом темом.

 Филе Екплорер са концептом тамне темеНа први поглед, овај концепт заправо изгледа боље од новог Филе Екплорер-а у Виндовс 10 Редстоне 5 верзијама за преглед, али вреди напоменути да подразумевани менаџер датотека у Виндовс-у 10 постаје све бољи са сваком новом верзијом прегледа.

На пример, Филе Екплорер је у почетку имао црну тамну тему, али се развија и у најновијој верзији за преглед садржи тамно сиву тему уместо дубоко црне.

За оне који нису упознати са развојем, предвиђа се да ће Филе Екплорер са тамном темом бити доступан свима са ажурирањем Виндовс 10 Редстоне 5 на јесен ове године.

Популар Постс