ЦлоудБерри Бацкуп Ревиев: Безбедан, брз и софтвер за прављење резервних копија заснован на облаку

 ЦлоудБерри интерфејс

Без обзира на верзију оперативног система Виндовс и рачунар који тренутно користите, увек постоји шанса да ваш чврсти диск поквари било када или да софтверска грешка може да избрише ваше важне датотеке.

Постоји много разлога зашто ће вам можда требати софтвер за прављење резервних копија:

 • Датотеке могу бити случајно избрисане или се могу оштетити.
 • Ваш чврсти диск се може срушити и оштетити ваше податке.
 • Вируси и софтверска грешка такође могу оштетити или избрисати датотеке.

Преглед

Постоји много апликација за прављење резервних копија, али ЦлоудБерри Бацкуп је јединствено свестран програм за прављење резервних копија за Виндовс који може да синхронизује податке са локалног на локално, из облака у облак и локално са облаком. ЦлоудБерри-јево решење за резервну копију користи моћ водећих платформи у облаку за безбедно складиштење ваших података. ЦлоудБерри контекстни мени

ЦлоудБерри је заиста невероватан софтвер. Ако желите да преместите своје датотеке ускладиштене на рачунару на екстерни чврсти диск, као и на онлајн складиште, то можете учинити помоћу ЦлоудБерри-ја.

ЦлоудБерри је плаћени алат, али постоји бесплатна верзија која брине о основама облака и локалног прављења резервних копија.

Карактеристике

Најбоља ствар у вези са ЦлоудБерри Бацкуп-ом је то што може да се пребацује између онлајн резервних копија и услуга складиштења. На пример, можете га користити за брзо копирање података са локалног диска у складиште на мрежи и обрнуто. Листа подржаних услуга је прилично импресивна. Апликација ради са Амазон С3, Мицрософт-овим ОнеДриве-ом, Гоогле диском и другим великим стварима.

ЦлоудБерри подржава резервну копију засновану на сликама која у основи прави снимке и преноси их на услугу у облаку по вашем избору.

Више услуга у облаку

 ЦлоудБерри услуге

ЦлоудБерри може да отпреми ваше податке и да их безбедно складишти у ОнеДриве, Виндовс Азуре, Амазон С3, СофтЛаиер и другима.

Сецуре

Апликација се брине о вашим подацима и постоји функција заштите од рансомваре-а која би открила промене шифровања у датотекама. Према ЦлоудБерри-ју, ова функција би требало да буде у стању да спречи преписивање постојећих резервних копија како би се рансомваре држао подаље.

Поред заштите од рансомваре-а, ЦлоудБерри тврди да су подаци шифровани 256-битним јаким кључевима на изворној страни и када отпремите датотеке, документе и фасцикле на услуге у облаку, процес се такође шифрује помоћу ССЛ протокола.

Закажите своје резервне копије

Понекад се лоше ствари дешавају рачунарима када сте одсутни. Срећом, ЦлоудБерри укључује функцију планирања коју можете користити да бисте били сигурни да су ваше датотеке исправно направљене када сте заузети послом.

Можете подесити апликацију да прави резервне копије података на сваки сат, дневно, недељно или месечно. Такође можете одредити свој распоред.

Апликација долази са функцијом компресије која би смањила трошкове складиштења и смањила употребу пропусног опсега.

Ево листе других карактеристика:

 • Резервна копија од облака до облака
 • Цлоуд то Лоцал Бацкуп
 • Емаил Обавештења
 • Политике задржавања

Интерфејс и перформансе

ЦлоудБерри Бацкуп интерфејс није довољно модеран и није прилагођен почетницима. Ако сте упознати са резервним универзумом, апликација би вам требала бити лака за око. Програм је у великој мери усмерен на ИТ тржиште, али је доступан и за опште кориснике.

 ЦлоудБерри подешавања

Користимо ЦлоудБерри месец дана и апликација се показала беспрекорно у нашем тестирању. Тестирали смо решења за прављење резервних копија са онлајн на онлајн, локално на онлајн, са рачунара на УСБ.

Цена

ЦлоудБерри Бацкуп је доступан за Виндовс и друге оперативне системе. Бесплатна верзија долази са већином функција које су доступне у Про верзији апликације, укључујући флексибилни планер и политике задржавања.

Али ако сте заинтересовани за функције резервног копирања, компресије и шифровања засноване на сликама, требало би да купите Про верзију за 49,99 долара.

Иако је апликација бесплатна, требало би да платите да бисте користили функцију складиштења у облаку.

 ЦлоудБерри цена

ЦлоудБерри је заиста добро решење за штребере и ако сте заинтересовани, можете га преузети са овде .

Популар Постс