Чини се да су незваничне Гоогле веб апликације за Виндовс 10 повучене из продавнице

 Г мапе за Виндовс 10

Недавно смо видели излазак новог, незваничног Гоогле прогресивне веб апликације за Виндовс 10 у Мицрософт продавници од програмера треће стране . Чини се да су апликације сада скинуте ван мреже јер је ове апликације направио програмер треће стране.

Списак апликација је и даље активан у Мицрософт Сторе-у, али више не можете да их преузмете. Седам апликација је објавио програмер под називом 11К Студиос Интерацтиве, тако да немају званичну подршку Гоогле-а. Апликације су биле веб омоти који омогућавају приступ свакој услузи са рекламним банером.

Иако се чини да не постоји званичан разлог, али је вероватно да их је Мицрософт уклонио због неке врсте иницијативе за контролу квалитета или би то могао бити захтев самог Гоогле-а. Гоогле апликације у продавници

За записник, програмер 11К Студиос је донео седам Гоогле веб апликација у продавницу, укључујући фотографије, диск, мапе, документе, табеле, ИоуТубе игре и слајдове. Иако је већина њих нестала, Документи и Табеле су и даље доступни за преузимање.

ПВА је у основи веб омот за услугу која функционише као веб локације оптимизоване за мобилне уређаје. Има додатну функционалност као што су обавештења и други изворни АПИ-ји. Добро дизајниран ПВА може имати исту функционалност и искуство као традиционална апликација. Један пример новог ПВА је Твиттер апликација која делује као шарм на Виндовс 10 уређајима.

Мицрософт се много клади на прогресивне веб апликације

Мицрософт истражује начине да побољша усвајање ПВА апликација на Виндовс 10. Бројне компаније као што су Твиттер и Убер такође развијају прогресивне веб апликације (ПВА) због чињенице да могу да раде на различитим уређајима укључујући Виндовс 10 и Андроид.

Популар Постс