Цхроме да бисте добили функцију прегледа картице као што је Мицрософт Едге на Виндовс 10

 Гоогле Цхроме за Виндовс 10

Мицрософт Едге можда није успео да постигне жељени удео на тржишту, али претраживач долази са неким корисним функцијама као што је преглед картице. Мицрософт Едге долази са функцијом која вам омогућава да прегледате отворене странице картица без посете и чини се да Гоогле такође доноси сличну функционалност Цхроме-у.

У Цхроме Цанари, Гоогле је додао две нове заставице – Таб Ховер Цардс и Таб Ховер Цард Имагес. По Цхромиум Геррит пост , функција би требало да прикаже преглед картица када корисник пређе мишем преко ње.

Ако је омогућена заставица „Картице за прелазак на картицу“, Цхроме ће почети да приказује искачући прозор који садржи информације о картици и видљив је када пређете мишем преко картице. Када је друга заставица омогућена, претраживач ће такође приказати слику за преглед картице. Ознака картица за прелазак на картицу треба да буде омогућена да би друга заставица радила. Преглед картице Мицрософт Едге

Преглед картица у Мицрософт Едге-у

Међутим, тренутно прегледач није у могућности да генерише преглед слике картица када лебди. Ова функција би требало да замени савете за картице на Виндовс, Мац, Линук и Цхроме ОС.

 Преглед картице Цхроме

Цхроме заставица мени и функција прегледа картице

Иако претраживач може да прикаже искачући прозор који садржи информације о картици, тренутно не може да прикаже преглед картица.

Преглед картице је једна од корисних функција Мицрософт Едге-а. У основи приказује визуелни преглед картица тако да можете брзо да пређете преко картица да бисте пронашли исправну картицу.

Гугл још увек тестира ову функцију на Канару и могла би да буде пуштена широј јавности за неколико месеци.

Хвала на савету, Лео Варела!

Популар Постс