Цхроме Цанари на Виндовс 10 добија велика побољшања тамне теме

 Гоогле Цхроме дизајн

То су открили бројни извештаји и налази прошле године Гоогле Цхроме ће ускоро подржати уграђени тамни режим на Виндовс 10 . Тренутно, гигант претраживача тестира ову функцију у Цхроме Бета и Цанари дистрибуцијама.

Тамна тема је нови тренд и прилично је корисна јер омогућава корисницима да се изборе са замором очију и смање потрошњу батерије. Гоогле је почео да ради на Цхроме-овом званичном тамном режиму који је почео крајем септембра 2018. године, а најновија верзија мацОС-а такође укључује подршку за тамни изглед

У оперативном систему Виндовс 10, тамни режим Гоогле Цхроме-а је још увек недовршен и постоје приметне грешке у корисничком интерфејсу. Али гигант претраживача интерно ради на вишеструким побољшањима за тамни режим свог Цхроме претраживача и компанија је испоручила најновије модификације са данашњим ажурирањем Цанари.У најновијој верзији Цхроме Цанари која је објављена раније данас, Гоогле је ажурирао страницу картице и сада има тамно сиву позадину.

 Цхроме Цанари

Као што можете видети на горњој слици екрана, Цхроме Цанари сада има тамну позадину и видљива је када отворите нову картицу. Логотип Гоогле-а користи нијансу беле боје која допуњује тамну позадину, али дизајн менија остаје недовршен.

Као што је Теро приметио на Твитеру, боја позадине нове картице Цхроме Цанари-а је тамно сива, али Цхроме Бета има позадину од жада. Међутим, Цанари промене су најновије и компанија би се могла одлучити за тамно сиву позадину преко жад црне.

Историја мрачних тема, странице преузимања

 Цхроме тамни режим Цхромиум

Након што је Теро открио нову страницу тамне картице, брзо смо претражили Цхромиум базу података о грешкама и а откривена објава Цхромиум сарадника да такође можемо да омогућимо тамну тему у Цхроме-овој историји и страницама за преузимање.

1 од 4  Картица историје Цхроме-а  Цхроме преузимања  Гоогле Цхроме обележивачи  Цхроме подешавања

Да бисте омогућили тамни режим у прегледу картице, историји, преузимањима, обележивачима, страницама са подешавањима Гоогле Цхроме-а, ево шта треба да урадите:

  • Преузмите и инсталирајте Гоогле Цхроме Цанари.
  • Закачите Цхроме Цанари пречицу на радну површину.
  • Пречица десним кликом.
  • Изаберите Својства
  • У циљно поље додајте следећи стринг после цхроме.еке. Уверите се да постоји простор после .
741753БЕД004ЦЦ7406Е3А55002Д40Б544Д05212Ф

 Цхроме својства

Горњи трик омогућава корисницима Цхроме Цанари-а да у сваком тренутку омогуће Цхроме тамни режим, без обзира на подешавања оперативног система Виндовс 10. Гоогле Цхроме стабилан са тамним изгледом биће испоручен јавности касније ове године.

Популар Постс