Цхроме 69 ће доћи са новим материјалним дизајном и другим значајним побољшањима на Виндовс-у

 Цхроме Цанари

Гоогле Цхроме 69 би требало да побољша целокупно искуство прегледања веба на Виндовс, Линук, мацОС и Андроид. Гоогле Цхроме се покреће следећег месеца и долази са преко потребним побољшањима интерфејса.

Раније ове године, Цхромиум евангелист је потврдио да ће кориснички интерфејс Гоогле Цхроме веб претраживача за Виндовс и друге платформе ускоро добити освежени режим дизајна материјала.

Мицрософт Едге није толико популаран као Гоогле Цхроме, али има једноставан и атрактиван интерфејс. Корисници Цхроме-а су предуго чекали на преуређени интерфејс и изгледа да ће се чекање завршити раније него што се очекивало. Гоогле Цхроме Цанари

Одељак под називом Промене интерфејса претраживача у напоменама о издању за Ентерприсе за Цхроме 69 потврдио је да ће веб прегледач бити ажуриран на Виндовс-у и другим платформама уз освежавање Материал Десигн-а.

Цхроме претраживач ће имати нови дизајн на свим оперативним системима. Најважније укључују интеграцију центра за обавештења Мицрософт® Виндовс 10®, навигацију покретима тачпеда у Виндовс-у и ажурирања за аутоматско попуњавање, гласи одељак под називом Промене интерфејса претраживача.

Популар Постс