Битварден за Виндовс 10 је сада доступан у Мицрософт Сторе-у

 Битварден у Виндовс 10

8бит Солутионс ЛЛЦ је недавно објављен Битварден екстензија за Мицрософт Едге а данас је компанија објавила своју апликацију за Виндовс 10. Битварденова Виндовс 10 апликација је сада доступна за преузимање из Мицрософт Сторе-а, а апликација је доступна само на рачунарима.

Битварден за Виндовс 10 вам омогућава да на најсигурнији начин складиштите све своје пријаве и лозинке. Битварден је у основи менаџер лозинки који вам олакшава креирање, чување и приступ вашој лозинки. Битварден чува све ваше пријаве у шифрованом трезору који се синхронизује на свим вашим уређајима, објашњава компанија.

Вреди напоменути да је Битварден 100% софтвер отвореног кода и увек можете допринети Битварден бази кодова која се налази на ГитХуб-у. Ако сте заинтересовани, можете преузмите апликацију из Мицрософт продавнице .Мицрософтова продавница апликација расте

Универзална Виндовс платформа (УВП) је јединствен модел апликације, који омогућава програмерима да уштеде време креирањем апликације која ради у оперативном систему Виндовс 10. УВП апликације би требало да раде на свему, од телефона до холографских слушалица без обзира на конфигурацију хардвера. Непотребно је рећи да је УВП велики део Мицрософтових планова и кључни део њихове стратегије за поправљање јаза у апликацијама.

Иако УВП има предности, неке апликације нису замишљене да буду универзалне и намењене су само једном типу уређаја. На пример, Битварден је доступан само на рачунару, а не на мобилним уређајима. Ако апликација није доступна на свим Виндовс 10 уређајима, не може се стварно назвати УВП.

Програмери очигледно закључавају апликације на одређеним уређајима јер им неке од Мицрософт-ових платформи (Виндовс Пхоне) нису довољно привлачне, и непотребно је рећи да постоје ситуације у којима УВП апликације нису потребне.

Мицрософт и даље покушава да поправи јаз у апликацијама охрабрујући програмере и прављење ПВА апликација за њихове производе. Иако Виндовс Пхоне није подржан и развијен, Ксбок Оне је тренутно једно од најјачих тржишта за УВП. Упркос чињеници да је Мицрософт отворио Ксбок Оне за УВП апликације, видели смо само неколико апликација које улазе у продавницу.

Популар Постс