Банк оф Америца повлачи своју Виндовс 10 апликацију из Мицрософт продавнице

 Банк оф Америца

Банк оф Америца је била једна од највећих банака која се икада придружила Виндовс 10 покретању, а 2016. године компанија је лансирала своју апликацију у Мицрософт Сторе-у за телефоне и рачунаре како би својим клијентима омогућила приступ својим рачунима.

Прошлог месеца БоА је одлучио да напусти Виндовс 10 из непознатих разлога и као што се очекивало, апликација више није доступна за преузимање.

Банк оф Америца је раније ове недеље повукла своју Виндовс 10 апликацију из Мицрософт Сторе-а и компанија сада препоручује корисницима да уместо тога претражују веб локацију.Да бисмо пружили најбоље искуство, фокусирани смо на пружање апликација за мобилно банкарство за Андроид и иОС уређаје. Можете да приступите нашем сајту за мобилно банкарство тако што ћете отићи на Банкофамерица.цом на свом подржаном Виндовс уређају, рекао нам је Амер из Банк оф Америца у твиту.

Банк оф Америца верује да је боље усмерити све развојне напоре на Андроид и иОС. БоА напуштање продавнице није изненађујућа одлука јер су апликације у Мицрософт Сторе-у забележиле умерен успех и програмери су више заинтересовани за друге платформе.

Недостатак Виндовс Пхоне апликација више је личио на дилему кокошке и јајета у којој програмери апликација нису имали подстицај да развијају за Виндовс продавницу јер није било довољно купаца и ти купци су игнорисали Мицрософт-ову мобилну платформу јер није било апликација

Мицрософт се, међутим, много клади на прогресивне веб апликације (ПВА) и зрело ПВА искуство на џепном ћелијском рачунару са телефонијом ускоро би могло да постане привлачна категорија потрошача.

Популар Постс