Ажурирање за Виндовс 10 за сакривање 3Д објеката у Филе Екплорер-у, побољшање Блуетоотх УКС-а

Са ажурирањем за креаторе (верзија 1703), Мицрософт је додао нову апликацију Паинт 3Д у Виндовс 10 како би помогао корисницима да скицирају у 2Д и креирају 3Д објекте. Апликација Паинт 3Д вам омогућава да претворите фотографије у 3Д моделе, прилагодите фотографије додатним бојама и текстурама и приступите им из Филе Екплорер-а.

Чак и ако не користите Паинт 3Д, можда ћете пронаћи фасциклу 3Д објекти у Филе Екплорер-у у оквиру овог рачунара. Фасцикла 3Д Објецтс је непотребна и неки је сматрају блоатваре-ом који је додат уз Паинт 3Д.

Нажалост, Мицрософт вам не дозвољава да уклоните 3Д објекте и друге фасцикле из Филе Екплорер-а помоћу контролне табле или подешавања. Ако желите да уклоните ове фасцикле, потребно је да користите уређивач регистра и избришете унос. 3Д објекти

Са ажурирањем Сун Валлеи-а, Мицрософт жели да смањи неред у Филе Екплорер-у и планирају да подразумевано сакрију фасциклу 3Д Објецтс. Након ажурирања, ова бескорисна фасцикла више неће бити приказана под „Овај рачунар“ осим ако не кликнете десним тастером миша и изаберете опцију Прикажи све фасцикле у окну за навигацију.

Или му такође можете приступити тако што ћете откуцати %усерпрофиле% у Филе Екплорер.

Блуетоотх побољшања

У најновијем ажурирању, чини се да Мицрософт такође тестира нову промену где ће обавештење о Блуетоотх упаривању остати на екрану још мало.

Ово ће вам омогућити да ступите у интеракцију са својим Блуетоотх уређајем пре него што обавештење стигне. Ако и даље пропустите обавештење, можете му поново приступити из Акционог центра. Ако не желите да видите обавештење на екрану, још увек можете да га одбаците кликом на Кс у обавештењу.

Побољшања центра за повратне информације

Према евиденцији промена објављеном у Мицрософт продавници, центар за повратне информације ће сада имати опције за гласање и додавање сличних повратних информација за проблеме и предлоге.

Поред ових побољшања, Мицрософт такође тестира нови начин копирања и лепљења текстова користећи Виндовс Цлоуд Цлипбоард.

Популар Постс