Ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5 ће ускоро бити завршено

 Виндовс 10 најава

Мицрософт је раније данас објавио Виндовс 10 Редстоне 5 Буилд 17713 Виндовс Инсајдерима у Фаст Ринг-у на тестирање. Мицрософт каже да ова изградња означава корак у процесу који сигнализира тачку у развојном циклусу у којој ће фокус компаније бити на стабилизацији за Редстоне 5.

Мицрософт каже да је уградио РС5 у сопствену грану под називом РС5_РЕЛЕАСЕ, баш као што је то урадио произвођач софтвера за Редстоне 4 (ажурирање из априла 2018.).

Мицрософт такође ресетује прстен Скип Ахеад уочи објављивања ажурирања за Виндовс 10 Редстоне 6. Компанија прави ову промену у програму Виндовс Инсидер док се креће ка завршним фазама развоја Редстоне 5 ажурирања.У данашњем блог посту, Дона Саркар, шеф програма Виндовс Инсидер, каже да ће Мицрософт ускоро почети да се фокусира на стабилизацију за Редстоне 5.

Приближавамо се тачки развојног циклуса у којој ће наш фокус бити на стабилизацији за РС5. Као део процеса стабилизације, уградили смо РС5 у сопствену грану под називом РС5_РЕЛЕАСЕ, баш као што смо радили за РС4 и РС3 пре тога. Инсајдери ће видети како се ова грана мења са данашњом градњом, објашњава Дона Саркар.

Брзо се приближавамо тој тачки када ће ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5 бити завршено. Предстојеће ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5 ускоро ће ући у фазу стабилизације развојног циклуса, али то не значи нужно да оперативном систему неће бити додане нове функције.

Вреди напоменути да је ажурирање за Виндовс 10 Редстоне 5 доступно само за Виндовс инсајдере и предвиђено је да ће бити лансирано на јесен ове године за ширу јавност, према Мицрософтовом типичном распореду издавања. У овом тренутку, исправљање грешака у оперативном систему Виндовс 10 Редстоне 5 је приоритет, а друге велике промене ће бити уведене са ажурирањем Редстоне 6.

Популар Постс