Ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 се поново покреће

 Страница за ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018

Након решавања дугог превирања изазваног неким чудним грешкама, Мицрософт данас коначно објављује најишчекиваније ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 (верзија 1809).

Ово ажурирање је пуно узбудљивих нових функција као што је апликација Ваш телефон, Цлоуд цлипбоард , тамна тема за Филе Екплорер, нови елементи Флуент Десигн, побољшања корисничког интерфејса Цортана, прегледи претраге, апликација Снип & Скетцх, побољшања претраживача Едге, боља ХДР подршка, нове функције траке за игре и многе друге промене испод хаубе.

Баш као што се то догодило прошле године, ово ажурирање ће бити представљено корисницима у фазама. Увек можете да проверите да ли постоје ажурирања ручно у подешавањима или директно да ажурирате преузимањем алатке за креирање медија.13. новембра 2018. почињемо поновно објављивање ажурирања за Виндовс 10 октобар (верзија 1809), Виндовс Сервер 2019 и Виндовс Сервер, верзија 1809. Препоручујемо вам да сачекате док се ажурирање функција не понуди аутоматски на вашем уређају , рекао је Мицрософт у документу подршке.

Преузимање ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018. из поставки оперативног система Виндовс

Ако је ваш рачунар део првог таласа, у суштини немате шта да радите, он ће аутоматски преузети ажурирање, али се неће инсталирати осим ако не дозволите. Увек можете да га зауставите тако што ћете пратити информације на екрану и обавити остатак процеса инсталације након што завршите свој посао.

 Провери ажурирања

Али ако ваш рачунар није део првог таласа и једва чекате да га инсталирате, ево процеса за вас.

  • Отворите мени Старт и додирните икону зупчаника Подешавања или притисните тастер Вин + И’ да бисте отворили подешавања.
  • У апликацији Подешавања идите на страницу Ажурирање и безбедност.
  • Започните ажурирање кликом на дугме „провери ажурирања“.
  • Виндовс ће проверити да ли постоје ажурирања и преузети их у позадини. Приказаће се као „ажурирање функције преузимања“.
  • Након што рачунар заврши процес преузимања, он ће започети процес инсталације.
  • Након што заврши инсталацију, једноставно кликните на Рестарт да бисте довршили ажурирање.

Мицрософт је учинио процес веома лаким јер ће се ажурирање инсталирати баш као и месечна кумулативна ажурирања, али ће инсталација октобарског ажурирања трајати дуже.

Добијање ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018 помоћу алатке за креирање медија

Ако се ажурирање из октобра 2018. не приказује чак ни након провере ажурирања на страници са подешавањима, можете да користите алатку за креирање медија.

  • Преузмите алатку за креирање медија са Мицрософт веб локације.
  • Двапут кликните на датотеку да бисте започели процес.
  • Пратите упутства на екрану.
  • Изаберите опцију Надогради овај рачунар одмах.

Ако је ваша ствар чиста инсталација, можете прочитати наш водич за чисту инсталацију ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018.

Да ли се ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018. приказује на вашем рачунару? Обавестите нас у коментарима испод.

Популар Постс