Ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 ће вероватно стићи у првој половини октобра

 Датум издавања ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018

Мицрософт је прошле недеље потврдио да се следеће велико ажурирање за свој оперативни систем зове Виндовс 10 Оцтобер 2018 Упдате. Иако нису дати детаљи о томе када би увођење могло да почне, изгледа да ће следеће ажурирање за Виндовс 10 изаћи почетком октобра.

Виндовс тим је тренутно заузет финализацијом ажурирања и непотврђени извештај је открио да ће ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018 бити спремно за издавање почетком октобра.

Датум издавања ажурирања за Виндовс 10 октобар 2018

Ако све буде по плану, ажурирање за Виндовс 10 за октобар 2018. ће почети да се приказује корисницима почетком октобра (пре друге половине месеца). Виндовс Инсајдери би требало да добију коначну верзију до краја септембра, а даља побољшања ће бити испоручена пре јавног увођења.Очекује се да ће Мицрософт поделити детаље током наредних недеља

Ерин Цхаппле, корпоративни потпредсједник Мицрософт-а, открила је да ће софтверски гигант ускоро изнијети детаље о својим плановима за увођење и да датум објављивања још није одређен.

Са задовољством могу да најавим да ће се наше следеће ажурирање функције за Виндовс звати Виндовс 10 октобар 2018 Упдате, рекла је Ерин Чепл, потпредседница компаније Мицрософт на конференцији ИФА 2018.

Са овим ажурирањем, донећемо нове функције и побољшања на скоро 700 милиона уређаја који користе Виндовс 10 који помажу људима да максимално искористе своје време. Поделићемо више детаља о ажурирању у наредним недељама.

Популар Постс