Ажурирање за Виндовс 10 КБ4601382 поправља рушење апликација, проблем са приказивањем игара

Увођење опционих ажурирања за Виндовс 10 настављено је почетком јануара уз обећање да ће се решити проблеми који су мучили кориснике. Виндовс 10 КБ4601382 је најновији покушај компаније Мицрософт да поправи критичне грешке које утичу на ваше игре, десктоп апликације и мониторе екрана са ХДР-ом.

Опционо ажурирање за Виндовс 10 КБ4601382 објављено је 24. фебруара и долази са важним исправкама грешака, посебно за играче.

Током протеклих неколико месеци, неки корисници су пријавили рушење игара, муцање или треперење екрана након примене непознатих ажурирања за Виндовс. Извештаји сугеришу да ажурирање у јануару изазива мноштво проблема за играче, од којих се чини да многи немају решења.Опциона ажурирања обично излазе отприлике једном месечно, а овомесечно издање је КБ4601382, које изгледа да има поправљене кључне проблеме. На пример, Мицрософт је исправио дугогодишњу грешку у којој се примећују проблеми са „рендеровањем“ приликом играња десктоп игрица.

Није јасно шта је уопште изазвало проблеме са приказивањем екрана, али ако сте открили да имате ове проблеме, можете размислити о инсталирању фебруарско ажурирање .

КБ4601382 кључни детаљи

  • Укључује побољшања за ВинХТТП услугу.
  • Припрема уређај за ажурирање Адобе Фласх Плаиер-а
  • Решава проблем са приказивањем екрана.
  • Решава проблем треперења при репродукцији видео записа.
  • Решава проблеме са екранима високог динамичког опсега (ХДР).

Поред ових промена, Мицрософт је решио проблем где корисници не могу да покрену Вин32 апликације из командне линије. Исто тако, решен је још један досадан проблем са репродукцијом видео записа, али Мицрософт и даље истражује извештаје о проблемима са репродукцијом видео записа у Гоогле Цхроме-у и Едге-у.

Као што смо споменули на почетку, ово је опциона закрпа и све ове исправке ће бити укључене у ажурирање мартовске закрпе у уторак. Ако тренутно немате проблема са десктоп апликацијама и играма, за сада можете прескочити ову закрпу.

За свакога ко има проблема са репродукцијом видео записа, играњем игара и другим проблемима, Виндовс 10 Буилд 19042.844 може да реши проблем и не морате да чекате до друге недеље марта.

Можете да преузмете Виндовс 10 Буилд 19042.844 преко апликације за подешавања Виндовс Упдате или каталога Мицрософт Упдате.

Популар Постс