Ажурирање за Виндовс 10 изазива велике проблеме, али Мицрософт је свестан

  Проблеми са ажурирањем Виндовс 10

Виндовс као услуга се често ажурира разним исправкама грешака и побољшањима за Виндовс 10, али у последње време, Виндовс 10 је захваћен алармантном количином грешака.

Ажурирање за Виндовс 10 очигледно изазива низ проблема корисницима који још увек покушавају да инсталирају ажурирање за мај 2020. (верзија 2004.) и недавна кумулативна ажурирања.

Почетком септембра смо известили да су неке мање грешке исправљене закрпом коју је Мицрософт издао за Виндовс 10 верзију 2004, али је иста исправка увела неколико нових грешака које су изазвале широк спектар проблема, укључујући Плави екран смрти.На срећу, Мицрософт је упознат са извештајима и компанија истражује најмање два проблема која су пријавили корисници.

Грешка убија пријаве апликације

Виндовс 10 изазива проблеме са Гоогле Цхроме-ом, Едге-ом, ОнеДриве-ом и другим апликацијама при чему корисници откривају да их оперативни систем одјављује са њихових веб локација сваки пут када поново покрећу систем.

Прошлог месеца, а Портпарол Мицрософта рекао нам је да је компанија упозната са извештајима а сада је и званично Мицрософтов главни програмски менаџер потврђено да његов тим истражује проблем.

Чуо сам од Мајкрософта да сада могу да понове, тако да би званично решење требало да буде на путу, приметио корисник, који изгледа да ради у Гоогле-у.

Као што смо горе поменули, ова критична грешка приморава кориснике да поново унесу своје акредитиве, а такође погађа и апликације које је направио Мицрософт.

Када дођете до проблема, приметићете да је Виндовс 10 убио ваше веб сесије, што значи да морате поново да унесете своје акредитиве за Гоогле, Твиттер, Фацебоок, итд. сваки пут када поново покренете Виндовс 10.

  Функција акредитива за Виндовс 10

Грешка је први пут пријављена у мају и више корисника је почело да пријављује исти проблем у последњих неколико недеља. На срећу, Мицрософт је то коначно признао на јавној платформи и исправка је на путу.

Профил домена и офлајн фасцикла покрећу БСОД

Ако сте у последње време добијали грешке Блуе Сцреен оф Деатх, али нисте имали појма шта би могло да није у реду са вашим рачунаром, коначно имамо одговор за вас.

Према кориснику извештаји , грешка у оперативном систему Виндовс 10 верзија 2004 и 20Х2 узрокује грешке Плавог екрана смрти када систем открије профил домена или функцију ванмрежне фасцикле на вашем уређају.

Након надоградње на Виндовс 10 2004, наилазимо на многе радне станице са ПРОВЕРОМ ГРЕШКА које изазива мрксмб20.сис док се пријављујемо на мрежу домена. Да бисмо решили овај проблем, морамо се пријавити на мрежу без мреже прикључене на уређаје. Овај проблем се није појавио у оперативном систему Виндовс 10 верзије 1903, приметио је корисник у чворишту за повратне информације.

На срећу, Мицрософт је упознат са извештајима и чини се да компанија ради на поправци, али не знамо када ће исправка бити распоређена.

Проблеми са ажурирањем у септембру за Виндовс 10 се погоршавају

Виндовс 10 је очигледно наишао на додатне проблеме након што је више корисника инсталирало септембарско ажурирање, које је објављено прошлог месеца.

Мицрософт још није потврдио проблеме у кумулативним ажурирањима из септембра 2020.

Неки корисници су извештавање да доживљавају Плави екран смрти, пад система, па чак и грешку у којој се њихови уређаји стављају у петљу за поновно покретање.

Ово ажурирање је неуспешно и треба га опозвати. То узрокује петље за ресетовање / аутоматску поправку на мом десктоп систему, приметио је један корисник на форуму заједнице.

Ови проблеми се дешавају онима који су инсталирали КБ4571756 (верзија 2004) или КБ4574727 (верзија 1909/1903) ажурирање.

Ево листе проблема које су корисници пријавили након септембарске закрпе:

  • Плави екран смрти.
  • Систем се руши.
  • Привремени кориснички профил.
  • Проблеми са менијем Старт и Виндовс претрагом.

На чворишту за повратне информације корисници су навелико извештавали да још увек не могу да примене кумулативна ажурирања.

Не могу да инсталирам ажурирање КБ4571756. Само даје грешку 0к800ф081ф. Прошао сам кроз аутоматизовану помоћ и одговоре и ништа није поправило, један корисник рекао .

Такви уређаји се стављају у инсталацијску петљу у којој ће Виндовс 10 стално мучити кориснике порукама о грешци при сваком поновном покретању и сваки покушај инсталирања ажурирања неће успети.

Популар Постс