Ажурирање за Виндовс 10 иде на ВСУС тестере пре објављивања

 Представљање Виндовс 10 Спринг Цреаторс Упдате ажурирања је одложено

Слика љубазношћу: Вццфтецх.цом

Званично названа Виндовс 10 верзија 2004, следећа велика верзија Мицрософтовог оперативног система за десктоп рачунаре требало би да буде лансирана у априлу. Ажурирање функције почело је да се примењује за све Виндовс инсајдере прошле године и ажурирање је сада доступно за тестере на ВСУС-у.

Према Мицрософт-у, ИТ администратори и предузећа сада могу дистрибуирати ажурирање за Виндовс 10 20Х1 преко Виндовс Упдате Сервер Сервицес (ВСУС) и припремати се за јавно увођење. Вин10 верзија 2004 ће се појавити у организацијама које су додале Виндовс пре-релеасе ВСУС каталог.Ово је још једна потврда да технолошки гигант добро напредује на Виндовс 10 верзији 2004 пре његовог јавног представљања у априлу/мају.

На основу повратних информација ИТ администратора и других тестера, Мицрософт ће одлучити о датуму лансирања ажурирања 20Х1. Иако је ажурирање скоро готово, Мицрософт планира да га сервисира кумулативним ажурирањима још месец дана како би осигурао квалитет.

Тхе ИСО-ови ажурирања су такође доступни, али Мицрософт тек треба да учини ажурирање функције доступном за инсајдере на прстену за преглед издања, што је последњи корак у процесу тестирања ажурирања.

Ажурирање је наводно завршено у децембру и Мицрософт га сада тестира како би осигурао његов квалитет пре званичног лансирања.

Виндовс 10 20Х1 је огромно издање са више нових функција и побољшања. На пример, Виндовс Сеарцх добија нови алгоритам за решавање проблема са прекомерном употребом диска и процесора, које су неки корисници искусили у прошлости.

Теоретски, Виндовс претрага сада може да открије прекомерну употребу диска и други проблеми са перформансама и активност индексирања претраживања.

Мицрософт ће побољшати претрагу Виндовс 10 и на друге начине. У 20Х1, Виндовс претрага је ажурирана да буде интелигентнија и проналази ваше датотеке или фасцикле чак и када сте направили правописне грешке у упиту за претрагу.

Слично томе, Мицрософт уводи Цлоуд Рецовери, ново Цортана искуство, а такође ажурира Таск Манагер са опцијама типа диска и температуре ГПУ-а.

Популар Постс