Ажурирање за Виндовс 10 ће коначно поправити фрустрирајућу грешку са рачунарима

 Фрустрирајућа грешка за ажурирање оперативног система Виндовс 10

Виндовс 10 је спреман за ажурирање које ће доћи са исправкама за фрустрирајућу грешку коју корисници пријављују већ годину дана.

За неке уређаје, Виндовс 10 је озбиљно погрешио приликом примене ажурирања са Виндовс Упдате-а. У неким случајевима, корисницима се приказује а грешка која би потенцијално могла да остави њихове уређаје заглављенима у петљи за инсталацију ажурирања.

Након много чаврљања, извештаја и притужби на разним форумима на мрежи, Мицрософт је потврдио да је свестан грешке која би могла да доведе ваш рачунар у бескрајну петљу инсталације ажурирања.Проблем је посебно примећен код Интел драјвера и корисници добијају поруку која каже да је тренутни драјвер на вашем рачунару можда бољи од драјвера који покушавамо да инсталирамо. Наставићемо да покушавамо да инсталирамо.

Поред тога, грешка Виндовс Упдате такође покушава да смањи Виндовс 10 графичке драјвере када сте већ инсталирали новије и боље драјвере.

 Грешка управљачког програма Виндовс Упдате

У посту на Феедбацк Хуб-у, Мицрософт је навео да су направили промене на основу повратних информација и да ће исправка бити доступна у будућим верзијама.

Направили смо ажурирање са верзијама Инсидер Дев Цханнел-а тако да се ова грешка више неће приказивати убудуће, Мицрософт рекао .

 Извештај о грешци центра за повратне информације

Није јасно на колико уређаја утиче овај квар, али приметили смо да корисници и даље пријављују проблем скоро сваке недеље.

У ствари, видели смо неколико извештаја око проблема са управљачким програмом за ажурирање оперативног система Виндовс 10 који се појавио након што су корисници применили ажурирање за Виндовс 10 маја 2020. Вероватно ће више корисника поново пријавити проблем након покретања оперативног система Виндовс 10 верзије 20Х2.

Раније је главно решење које су корисници помињали било уклањање постојећих управљачких програма, коришћење основних Мицрософт драјвера за екран, а затим инсталирање доступног ажурирања помоћу Виндовс Упдате-а.

Друго решење укључивало је поновну инсталацију оперативног система Виндовс 10 или ресетовање система, али сада не морате да бринете о овим проблемима јер је Мицрософт то коначно потврдио.

Исправка је већ доступна у верзијама прегледа Инсајдера и не знамо када ће бити враћена на старије верзије оперативног система Виндовс 10, као што су ажурирање за октобар 2020. и ажурирање за мај 2020.

Популар Постс