Ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. је сада спремно за преузимање за предузећа

 Виндовс 10 априлско ажурирање за рачунар

Слика љубазношћу: Мицрософт.цом

Мицрософт је своје прво овогодишње велико ажурирање за кориснике објавио у априлу, назвавши га Виндовс 10 Април 2018 Упдате. Компанија је издала ажурирање 30. априла 2018. за све кориснике оперативног система Виндовс 10 у фазама, као што је увек био случај са главним издањима.

Тхе Ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. имало је свој део проблема након извлачења са Редмонд Гиант је направио ажурирање за неке рачунаре због инсталације и других проблема.Сада када компанија објављује нови буилд 17134.165 , ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. је сада означено као спремно за кориснике предузећа.

Мицрософт је означио ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. као полугодишњи канал потврђујући да ажурирање сада нема грешака и да се може преузети на рачунарима које користе предузећа.

Потврда полугодишњег канала је доступна у званичном Мицрософт документу који потврђује да се ажурирање за Виндовс 10 априла 2018. сматра добрим и да нема проблема за ажурирање на рачунарима за предузећа.

Ознака Семи-Аннуал Цханнел се даје великом ажурирању када Мицрософт поправи све грешке на које је наишао након објављивања, заједно са поправком проблема са компатибилношћу.

Мицрософт је био веома опрезан у промовисању ажурирања за Виндовс 10 априла 2018. на полугодишњи канал.

 Полугодишњи канал за Виндовс 10

Да би се држао даље од разбијања система у власништву предузећа који би могли да доведу до губитка важних и поверљивих података, Мицрософт је одвојио време да промовише ажурирање за април 2018. на полугодишњем каналу.

Мицрософт сада препоручује Ентерприсе корисницима да инсталирају најновију верзију Виндовс 10 Април Упдате на своје рачунаре пошто је компанија исправила све проблеме и грешке које су се појавиле након објављивања.

Са сваким полугодишњим издањем канала, препоручујемо да одмах започнете примену на уређајима који су одабрани за рано усвајање (циљана валидација) и да повећате потпуну примену по вашем нахођењу, без обзира на ознаку Циљана, објашњава Мицрософт.

Вреди напоменути да су перформансе Виндовс 10 Април 2018 Упдате много боље од претходних верзија оперативног система. Мицрософт је такође побољшао поставке безбедности и приватности са Виндовс 10 верзијом 1803.

Популар Постс