Ажурирање за Виндовс 10 19Х1 учиниће Акциони центар кориснијим

 Виндовс 10 акциони центар

Мицрософт ажурира Акциони центар у оперативном систему Виндовс 10 како би га учинио кориснијим. Једна од промена које Мицрософт планира за Ацтион Центер је клизач за осветљење који би заменио дугме за брзу акцију за осветљење.

Почевши од Виндовс 10 19Х1, приметићете клизач за осветљење у Акционом центру. То је корисна функција ако желите да брзо промените осветљеност на жељени ниво.

Мицрософт такође ажурира функцију брзе акције Ацтион Центер и сада ћете моћи да прилагодите брзе радње без отварања странице са подешавањима.Сада можете лако да прилагодите своје Брзе радње директно из самог Акционог центра, уместо да морате да идете у Подешавања. То значи да не само да можете да преуредите у тренутку, већ можете и да додате било коју брзу радњу која вам је потребна у ходу, без потребе да она увек заузима простор, објашњава Мицрософт.

Виндовс 10 ажурирање 19Х1 стиже почетком следеће године

Ажурирање за Виндовс 10 19Х1 ће такође побољшати функцију Фоцус Ассист и додати подршку за интерфејс Сетс. Виндовс 10 19Х1 ће бити велико ажурирање са преко потребним побољшањима.

Има још тога што се тиче побољшања попут ових у оперативном систему Виндовс 10 19Х1. Према уобичајеном распореду, ажурирање за Виндовс 10 за пролеће 2019. стићи ће у априлу 2019.

Популар Постс