Ажурирање за Виндовс 10 19Х1 би могло да уклони застарелу пречицу миксера јачине звука

 Виндовс 10 модеран миксер јачине звука

Најновије Мицрософт-ово ажурирање за Виндовс 10 19Х1 долази са неким мањим изменама. На пример, Мицрософт је додао нову функцију која омогућава корисницима да откаче групу из Старт менија . Слично томе, постоји још једна мала промена која сугерише да ће стари миксер јачине звука бити амортизован у будућем издању.

У оперативном систему Виндовс 10 19Х1 Буилд 18272, кликом на опцију „Отвори миксер јачине звука“ у контекстуалном менију звука отвориће се страница са подешавањима модерног миксера јачине звука уместо старог миксера јачине звука.

Важно је напоменути да су подешавања звука увек укључивала модеран миксер јачине звука, али опција „Отвори миксер јачине звука“ на траци задатака је покренула стари миксер јачине звука. Ово ће се променити са Виндовс 10 19Х1 пошто би ажурирање заменило стару пречицу за миксер јачине звука новим модерним искуством. Волуме Микер

Опција „Отвори миксер јачине звука“ неће отворити стари миксер јачине звука

У било којој најновијој верзији оперативног система Виндовс 10, новом миксеру јачине звука можете приступити из Подешавања > Систем > Звук. На страници са звуковима, требало би да се померите мало надоле и кликнете на опцију подешавања јачине звука апликације и уређаја у оквиру Друге опције звука. Ово ће отворити страницу са напредним опцијама за контролу јачине звука и уређаја за унос/излаз, а ради баш као и стари миксер јачине звука.

Мицрософт још није уклонио стари миксер јачине звука. Тренутно је само пречица замењена и још увек можете да пронађете стари миксер јачине звука са контролне табле или тражењем СндВол.еке у Цортани.

Хвала, Неги на савету!

Популар Постс