Ажурирање за преглед Виндовс 10 долази са бржим анимацијама апликација и још много тога

 Виндовс 10 анимације

Мицрософт уводи нову верзију за преглед из следеће велике гране издања Виндовс 10 и долази са вишеструким побољшањима за кориснике. Као што су наши извори тачно предвидели, Виндовс 10 Буилд 21277 из огранка РС_ПРЕРЕЛЕАСЕ сада се приказује тестерима као „опционо ажурирање“.

Највећи врхунац Виндовс 10 Буилд 21277 је подршка за емулацију к64 апликација за Виндовс 10 на АРМ рачунарима. У овој верзији за преглед, тестери могу да инсталирају к64 апликације из Мицрософт продавнице или независних веб локација и покрећу те апликације преко уграђеног емулатора са повећаним перформансама.

Ова верзија ће омогућити корисницима да покрећу Цхроме, Аутодеск, Роцкет Леагуе и друге апликације користећи нови слој емулације к64.Брже анимације

У случају да сте се питали, Виндовс 10 примењује анимације на скоро сваки угао, укључујући меније, обавештења, прелазе између активности, дијалоге итд.

Виндовс 10 је увек користио хардверско убрзање да би побољшао брзину анимација и за десктоп и за апликације Мицрософт Сторе-а.

Мицрософт је сада потврдио да ради на новој промени која ће учинити транзицију без трзаја. Виндовс 10 Буилд 21277 долази са функцијом лакшег прелаза за анимацију која се појављује приликом отварања или затварања прозора апликације. Ова промена се односи на Едге, Цхроме, Сторе и друге апликације.

Поред бржих анимација, Мицрософт ће коначно омогућити корисницима да уклоне уграђени алат за исецање са странице Опционалне функције у подешавањима

Ако користите модерно искуство исецања, сада можете да направите снимак екрана свог екрана и да га налепите директно у фасциклу по свом избору у Филе Екплорер-у.

Мицрософт је такође побољшао графиконе на картици Перформансе менаџера задатака и ажурирао логику фасцикли на листи свих апликација у Старт менију како би се смањио неред.

Мицрософт тренутно ради на два ажурирања функција – Виндовс 10 21Х1 (мање ажурирање) и 21Х2 (велико ажурирање), али није јасно када ће ове промене бити објављене за особе које нису упућене.

Популар Постс