Ажурирање Виндовс 10 за октобар 2020. могло би да нестане у наредних неколико дана

 Октобарско издање ажурирања за Виндовс 10

Очекивали смо да ће ажурирање за октобар 2020. почети да се издаје у неком тренутку у октобру 2020. и чини се да би могло да се покрене за неколико дана осим ако се не открије необична активност на каналима Виндовс Упдате.

Прошлог месеца, Мицрософт је приметио да је Виндовс 10 Буилд 19042 – који је већ распоређен на тестере у програму Инсидер – коначна верзија ажурирања за октобар 2020.

Прва верзија ажурирања за октобар 2020. за Виндовс 10 објављена је у пролеће 2020. и Мицрософт већ више од два месеца сервисира ову исправку функције са безбедносним закрпама.Након опсежног тестирања у програму Инсајдер, Мицрософт је сада почео да прави промене на својим серверима како би припремио ажурирање за октобар 2020. за све. Позадинске промене у алату за креирање медија први пут су направљене раније данас и то сугерише да је издање ажурирања за октобар 2020. неизбежно.

Исто тако, Мицрософт је такође почео да отпрема медијске слике ажурирања за октобар 2020. на своје сервере.

Да ли би ове промене могле да укажу на то да Мицрософт жели да корисницима ове недеље достави октобарско ажурирање како би испунили рокове? То је свакако могућност коју не можемо искључити с обзиром на историјске одлуке Мицрософта.

 Прстен за ослобађање за Виндовс 10 20Х2

Такође је вредно напоменути да Мицрософт планира да објави ажурирања Патцх Туесдаи касније данас, а прво кумулативно ажурирање за верзију 20Х2 такође би могло бити објављено данас.

Ако све буде по плану, могли бисмо видети Виндовс 10 верзију 20Х2 врло брзо.

Такође, ажурирање се неће појавити на свим уређајима због Мицрософтовог поступног приступа и блокова надоградње који заустављају приказивање.

Овог пута нисмо чули ништа о познатим проблемима у Виндовс 10 верзији 20Х2, али последње велико ажурирање за Виндовс испоручено је са више грешака а Мицрософт и даље блокира корисницима да примају верзију 2004.

Од објављивања ажуриране верзије 1809 оперативног система Виндовс 10 са грешком, Мицрософт води посебну пажњу да осигура да је ваш уређај у потпуности компатибилан са овим ажурирањима.

Ажурирање: Ажурирање функције не стиже данас.

Популар Постс