Ажурирање управљачког програма за Интел ГПУ за Виндовс 10 могло би учинити ваш рачунар бржим

 Виндовс 10 графичка надоградња

Интелово новембарско ажурирање за Виндовс 10 сада се покреће корисницима са верзијом 1709 или новијом. Интел ДЦХ драјвер 27.20.100.8935 за Виндовс 10 доноси побољшања система, исправке грешака за постојеће игре и надоградње перформанси.

Како тренутно стоји, изгледа да се ажурирање управљачког програма за ГПУ покреће на Виндовс 10 преко Интеловог алата Суппорт Ассистант у одабраном региону.

Према евиденцији промена, Интел је направио промену која би могла да побољша перформансе вашег система када стримујете видео снимке на ИоуТубе-у. У евиденцији промена се наводи да ажурирање за Виндовс 10 укључује побољшања перформанси када се користи Цхроме ИоуТубе Медиа Плаибацк.Извештај о грешкама у Цхромиум-у недавно је навео да Виндовс 10 верзија 2004 или новија утиче на учесталост руковања Гоогле Цхроме-ом осетљивим задацима одговорним за видео стримовање, укључујући ИоуТубе видео снимке.

Виндовс 10 верзија 2004 наводно симулира нормално планирање нити у процесима и сумња се да то узрокује пад оквира током репродукције видео записа. Могуће је да ће корисници видети побољшања у укупним перформансама видео репродукције након ажурирања, барем на ИоуТубе-у.

Осим побољшања перформанси, Интел ДЦХ верзија 27.20.100.8935 нема много у погледу нових могућности, али долази са исправкама за Црисис Ремастеред, који је пао након што су корисници применили октобарско издање драјвера.

Интел каже да је такође решио мање графичке аномалије примећене приликом играња Доом Етернал, Ворлд оф Варцрафт итд. Поред тога, Интел је исправио проблеме са перформансама које су се појавиле приликом покретања Цивилизатион 6: Гатхеринг Сторм, Форза Хоризон 4 и других игара са интегрисаном графиком.

Што се тиче подршке за хардвер и оперативни систем, овде се није много променило. Интел каже да ће вам требати Виндовс 10 верзија 1709 или новија да бисте инсталирали драјвер. Интел подржава процесоре од 6. генерације па све до 11. Подржани су и старији процесори, укључујући Пентиум и Целерон.

Ако сте заинтересовани, Интел ДЦХ драјвери верзија 27.20.100.8935 за Виндовс 10 се могу преузети помоћу Интелова алатка Дривер & Суппорт Ассистант .

 Интел ДЦХ драјвер новембар

Наравно, ово ажурирање неће бити доступно свима данас и можда га тренутно нећете видети. Уместо тога, ово ће вероватно бити гурнуто свим корисницима Виндовс 10 до следеће недеље.

У сваком случају, побољшања перформанси Интел драјвера су увек цењена и, највероватније, видећемо нове функције, укључујући хардверски убрзано ГПУ заказивање на Интел графику следеће године.

Популар Постс