Ажурирање софтвера Сурфаце Дуо телефона побољшава квалитет слике камере

 Сурфаце Дуо Новембарско ажурирање

Сурфаце Дуо са два екрана је лансиран раније ове године са инсталираним Андроидом 10 и извештаји сугеришу да Андроид 11 ажурирање ће ускоро бити објављено . У међувремену, Мицрософт се труди са мањим ажурирањима софтвера за Сурфаце Дуо, пошто се новембарска закрпа покреће за откључане уређаје.

Мицрософт сада уводи безбедносно и квалитетно ажурирање за Сурфаце Дуо у новембру 2020. са исправкама за камеру, перформансе система и још много тога.

Ажурирање из новембра 2020. не долази са новим функцијама камере за Сурфаце Дуо, али побољшава квалитет слике на камери, према техничком гиганту.Ово је треће ажурирање за Сурфаце Дуо и такође је фокусирано на исправке грешака. Према евиденцији промена, Сурфаце Дуо је ажуриран на верзију 2020.1014.6. Величина новембарског ажурирања Сурфаце Дуо је око 140МБ и повратне информације корисника су до сада биле веома позитивне.

Можда највећи проблем Сурфаце Дуо-а је камера која је инфериорна у односу на Мицрософтову сопствену Лумиа линију. Сурфаце Дуо камера сама по себи није ужасна, али има много простора за побољшање.

Приликом лансирања, Сурфаце Дуо камера је била прилично лоша, али Мицрософт ју је учинио много бољим путем ажурирања, а сада новембарско ажурирање додатно побољшава брзину покретања апликације за камеру. Брзина снимања је такође већа.

Новембарско ажурирање Сурфаце Дуо-а има прилично кратак дневник промена за трећу закрпу и такође укључује безбедносну закрпу за новембар 2020.

Остале запажене ствари укључују побољшање перформанси система, бољу анимацију, стабилност система, а Мицрософт је такође побољшао перформансе мултитаскинга када су апликације распоређене на оба екрана.

Ево комплетног дневника промена:

  • Побољшана стабилност додира и стабилност уређаја.
  • Омогућава вам да брзо преместите или одбаците апликације када се распореде на два екрана.
  • Сигурносна закрпа за новембар 2020.

Закрпа је званично објављена 3. новембра и већ је доступна корисницима.

Популар Постс