Ажурирање оперативног система Виндовс 10 за мај 2019. води до инсајдера за преглед издања

 Октобарско ажурирање за Виндовс 10

Мицрософт је данас проширио доступност ажурирања за Виндовс 10 за мај 2019. (верзија 1903) на прстен за преглед издања. Ова промена потврђује да је ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. на путу ка јавном лансирању крајем маја.

Управо сада, верзија 18362.30 ажурирања за Виндовс 10 маја 2019. излази на прстен за преглед издања. Ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. је сада прилично стабилно, али ће остати у прстену за преглед издања и примати кумулативна ажурирања до краја маја.

Ово би Мицрософту дало више времена да открије све критичне проблеме пре ширег привођења.Вреди напоменути да Виндовс 10 Маи 2019 Упдате и даље има неке грешке, али је сада стабилан него раније. Ако једва чекате да испробате нове функције ажурирања за мај 2019., можете да упишете свој рачунар у Виндовс Инсидер програм и да се претплатите на Релеасе Превиев Ринг на сопствени ризик.

Ажурирање из маја 2019. ће остати у прстену за преглед издања дуже време како би нам дало додатно време и сигнале за откривање било каквих проблема пре ширег примене, објашњава Мицрософт.

С обзиром на оно што се догодило прошли пут када је ажурирање за Виндовс 10 октобар 2018. изашло у јавност упркос озбиљним проблемима, Мицрософт предузима мере предострожности како би осигурао квалитет Виндовс 10 ажурирања за мај 2019.

Као што је горе наведено, још увек постоје неке грешке у ажурирању оперативног система Виндовс 10 за мај 2019. Али ако и даље желите да инсталирате ажурирање управо сада, препоручује се да направите потпуну резервну копију свог система.

Како инсталирати ажурирање за Виндовс 10 за мај 2019. преко Релеасе Превиев Ринг-а

  1. Придружите се програму Виндовс Инсидер из Подешавања > Ажурирање и безбедност > Програм Виндовс Инсидер.
  2. Кликните на дугме Започни.
  3. Повежите свој Мицрософт налог ако већ нисте.
  4. Након подешавања Инсидер програма, изаберите Само поправке, апликације и драјвери у апликацији Подешавања да бисте се придружили прстену за преглед издања. Немојте бирати ниједну другу опцију јер би вас то уписало у потпуно другу филијалу.
  5. Пратите упутства на екрану и поново покрените рачунар.
  6. Након поновног покретања, још једном проверите подешавање програма Виндовс Инсидер.
  7. Идите на Подешавања > Виндовс Упдате и проверите да ли постоје ажурирања.
  8. Ажурирање из маја 2019. ће се појавити у року од 24 сата.

У наредним недељама, кумулативна ажурирања ће бити испоручена у Виндовс 10 Маи 2019 Упдате са исправкама и побољшањима. Број градње треба да остане 18362 осим ако се не открије критична грешка.

Популар Постс