Ажурирање Мицрософт Теамс-а ради смањења употребе ЦПУ-а и РАМ-а апликације

 Перформансе Мицрософт Теамс-а

Током протеклих неколико година, појавили су се неки извештаји у вези са проблемима са перформансама када се користи Мицрософт Теамс на Виндовс уређајима ниске класе. Више корисника се јавило са својим повратним информацијама и чини се прилично јасним у овом тренутку да Мицрософт тимови нису оптимизовани за све ниже конфигурације.

У новом ажурирању статуса на форуму заједнице, Мицрософт је потврдио да разматра побољшања перформанси Теамс десктоп клијента како би се смањила употреба РАМ-а и ЦПУ-а.

Мицрософт је једноставно изјавио да ради на побољшању перформанси и нису дати детаљи.Није тајна да Мицрософт Теамс није оптимизован за све конфигурације и да је заостао на уређајима са ХДД-ом, према неколико корисничких извештаја. Нејасно је шта узрокује проблеме са перформансама, али је коначно потврђено да је то нешто чега је компанија добро свесна.

Ново искуство ван мреже

Поред побољшања перформанси, Мицрософт Теамс такође добија нову функцију која ће помоћи корисницима да остану повезани без активне интернет везе. Тхе ново искуство се зове режим ван мреже и почеће да се примењује у наредним недељама.

Овај нови режим ван мреже је дизајниран за Мицрософт Теамс десктоп и веб клијенте. Као део прве фазе увођења, Мицрософт тимови ће аутоматски слати поруке када се повежете на интернет у року од 24 сата.

Тренутно се поруке не испоручују када је ваш уређај искључен са активне интернет везе. Када се то догоди, од корисника се тражи да покушају поново и избришу поруке.

Након новог ажурирања офлајн режима, Мицрософт ће додати те поруке које нису послате у ред чекања до 24 сата. Ако ваша порука не буде достављена дуже од 24 сата, мораћете поново да пошаљете поруку.

До краја фебруара такође можете да измените поруке које нису послате, што би требало да помогне да ваше колеге добију најновију поруку.

Популар Постс