Ажурирање Мицрософт Теамс-а ће олакшати управљање активним састанцима

Управљање активним састанцима могло би да постане много лакше након новог ажурирања Мицрософт Теамс-а, које би требало да почне да се примењује за све у наредним недељама.

Мицрософт олакшава презентаторима, организаторима или едукаторима управљање активним састанцима Теамс помоћу нове опције која се зове опције састанка.

Са овом новом функцијом, организатори могу да прегледају и ажурирају опције састанка без напуштања активних састанака. Као што можете видети на слици испод, новим опцијама састанка се може лако приступити и то ће омогућити корисницима да управљају својим опцијама састанка током састанка.Опције састанка ће се појавити на десној бочној траци током састанка када изаберете „Опције састанка“ из менија више радњи.

 Опције састанка на бочној траци тимова

Овај екран ће вам омогућити да управљате следећим опцијама:

  • Изаберите ко ће заобићи предворје.
  • Увек дозволите позиваоцима да заобиђу предворје.
  • Најавите када се позиваоци придруже или оду.
  • Изаберите презентера.
  • Дозволите учесницима да укључе звук.

Ова функција је већ доступна неким корисницима, али план сугерише да ће га већина корисника добити у новембру.

Вреди напоменути да су ове опције састанка већ доступне током почетног екрана за подешавање, али најновије ажурирање ће вам омогућити да приступите овим опцијама током састанка на десној бочној траци.

 Мицрософт Теамс нове опције састанка

Поред тога, Мицрософт уводи још једну функцију под називом Режим целог екрана која ће проширити прозор састанка да покрије цео екран ваше радне површине. У оперативном систему Виндовс 10, Мицрософт ће сакрити насловну траку и траку задатака.

Мицрософт додаје нове функције сталним темпом, а можете очекивати и друга побољшања у најновијем ажурирању, укључујући могућност безбедно мењајте уређаје на активним састанцима и а нова опција за креирање занимљивих анкета Теамс користећи Мицрософт Формес.

Друге нове функције које је Мицрософт најавио на овогодишњој конференцији Игните такође ће почети да се уводе корисницима у наредним недељама.

Популар Постс