Ажурирање апликације Телефон је уклоњено за Виндовс 10 верзију 1803

Мицрософт је прошле недеље избацио ново ажурирање за своју апликацију Ваш телефон за кориснике који су ажурирали на најновију верзију компаније Виндовс 10 Април 2018 Упдате. Апликација Ваш телефон омогућава корисницима да приступе својим фотографијама и галерији медија на својим рачунарима.

Апликација је добила неколико ажурирања након што је стављена на располагање Инсајдерима. Са ажурирањем раније ове недеље, апликација Ваш телефон је постала доступна корисницима Продуцтион Ринг-а који су инсталирали Мицрософтов Виндовс 10 верзију 1803 на својим рачунарима.

Јуче је Редмонд Гиант повукао ажурирање са својих сервера и најновије ажурирање апликације Ваш телефон више није доступно и корисници који нису могли да преузму апликацију више неће имати приступ апликацији.Корисници који су већ инсталирали апликацију могли би да користе апликацију без икаквих проблема. Према речима шефа управљања програмима у Мицрософту, Висхну Натха, ажурирање је уклоњено због проблема са квалитетом и откривањем.

Очекује се да ће апликација Ваш телефон стићи за кориснике у верзији 1803 када компанија отклони проблеме и очекујемо да ће то учинити у наредним недељама. Апликација Ваш телефон је објављена за инсајдере уписане у прстен за брзо и прескакање ради тестирања пре него што је прослеђена у Продуцтион Ринг.

Апликација је још увек у развоју јер јој недостаје потпуна интеграција са вашим паметним телефоном са кључним функцијама као што су слање и примање текстуалних порука које тренутно нису доступне. Апликација тренутно ради веома добро са Андроид корисницима, али пружа ограничено искуство корисницима иОС-а.

За оне који нису упознати са апликацијом Ваш телефон, можете да приступите фотографијама сачуваним на телефону са рачунара. Ако снимите фотографију на свом Андроид телефону, она ће се одмах појавити у апликацији Ваш телефон на рачунару, али приступ је ограничен на 25 најновијих фотографија. Такође ћете моћи да превучете фотографију из апликације Ваш телефон на рачунар или радну површину, а такође вам даје могућност да уређујете фотографију.

Популар Постс