Ажурирања управљачких програма за Виндовс 10 Интел и Нвидиа су изашла са важним подешавањима

 Виндовс 10 ажурирање Интел драјвера

Ново ажурирање излази на Интел-ове Ви-Фи и Нвидиа графичке драјвере са важним побољшањима за Виндовс 10.

Док Нвидиа 457.09 ВХКЛ драјвер додаје подршку за нове игре и једну нову ГПУ картицу, Интелово ажурирање бежичног драјвера долази са додатним исправкама грешака и требало би да инсталирате бежични драјвер ако добијате грешке Блуе Сцреен оф Деатх.

Нвидиа 457.09 ВХКЛ драјвер долази са подршком за нове игре, укључујући Неед фор Спеед: Хот Пурсуит Ремастеред и Ватцх Догс: Легион. Поред тога, ажурирање додаје подршку за нову ГеФорце РТКС 3070 графичку картицу.Нвидиа је рекла да преименује поставку Мак К Динамиц Боост у Динамиц Боост на својој контролној табли.

Према евиденцији промена, инсталирање ове исправке решава проблем где корисници могу да виде црни прозор када гледају видео записе у веб прегледачу, као што су Гоогле Цхроме, Цхромиум Едге или Фирефок.

Још једна грешка је исправљена где се примећује насумично треперење екрана на конфигурацијама са више монитора или када корисници пуштају ИоуТубе видео записе на 144Хз. Нвидиа каже да је такође исправила грешку са црним екраном када користи ДСЦ функцију са игром која ради на монитору.

Компанија је напоменула да је решила делимичну грешку са црним екраном када је Г-СИНЦ омогућен на неким Фреесинц екранима

Нвидиа такође решава проблем са падом неких игара, укључујући Форза Моторспорт 7.

Ажурирања Интел бежичног управљачког програма

Интел је такође објавио два нова драјвера за Блуетоотх и Ви-Фи. Иако Блуетоотх ажурирање долази само са безбедносним исправкама, Интел каже да је ажурирао Ви-Фи драјвер на верзију 22.0.0.6 са овим побољшањима:

  • Исправља грешку за искључење мреже.
  • Поправља плави екран смрти.
  • Исправља грешку која доводи до нетачних информација о мрежи приступне тачке.
  • Општа побољшања и безбедносна подешавања.

Где да преузмете ажурирања

Најновије драјвере можете преузети директно од Интела и Нвидиа-е, што не захтева од вас да пратите било који компликован процес.

Можете да проверите да ли постоје ажурирања преко Интелова алатка за подршку и помоћник и Нвидиа ГеФорце Екпериенце. Обе апликације вам помажу да преузмете и инсталирате одговарајуће драјвере потребне за ваш рачунар.

Запамтите да је Интел објавио ажуриране бежичне драјвере само за одабране Ви-Фи модуле. Према евиденцији промена, следећи драјвери добијају ажурирање данас:

  • Ви-Фи 6Е АКС210, АКС201 и АКС200.
  • Вирелесс-АЦ 9560, 9462, 9461 и 9260.
  • Вирелесс-АЦ 8260, 3168 и 3165.
  • Вирелесс 7265 Фамили.

Вреди напоменути да је Интел већ ажурирао свој ГПУ драјвери са подршком за ажурирање за Виндовс 10 октобар 2020 и друга побољшања.

Популар Постс